Vraagsteller: Driekes

Misschien een open deur maar mijn vraag is als volgt, betreft een O-A marriage visa. Moet je het hele jaar die 400K op de bank hebben of mag je hier ook onder komen of kan dit met een ondersteuningsbrief van de ambassade tot aanvulling van die 400K ook?


Reactie RonnyLatYa

Er bestaat geen O-A marriage visa. Wat je doet is een verlenging vragen van een verblijfsperiode, in dit geval bekomen met een Non-immigrant O-A visum, op basis van Thai marriage.

Je kan de financiële eisen bewijzen door:

– een bankbedrag van minstens 400 000 Baht. Moet er minimaal 2 maand op staan voor de aanvraag, maar er zijn immigratiekantoren die ook 3 maand eisen voor vervolgaanvragen. Na het toekennen van je jaarverlenging mag je daar verder in het jaar mee doen wat je wil. Je mag het m.a.w. gebruiken naar goeddunken zonder dat het verplicht is een minimumbedrag op de bank te houden. Zorg dat het wel tijdig terug aangevuld is voor je vervolgaanvraag.

– een maandelijks inkomen van minstens 40 000 Baht te bewijzen. Dat kan door een visumondersteuningsbrief van de ambassade.

De combinatie methode bankbedrag/inkomen is niet van toepassing bij een Thai Marriage.

 – Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –

Rating: 5.00/5. From 5 votes.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website