Thailand Visa vraag Nr 134/21: Visarun

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Visumvraag
Tags:
7 juni 2021

Vraagsteller: Quillaume

Ik zou graag de volgende informatie ontvangen. Ik verblijf in Kholat, waar kan ik een visarun boeken? Ik zoek dus een reisbureau in Kholat die dit soort zaken regelt.

Misschien is er iemand die dit al eerder heeft gedaan vanuit Kholat

Alvast bedankt voor jullie bijdrage.


Reactie RonnyLatYa

Ik weet eigenlijk niet goed wat je bedoeling is? Wil je achter een nieuw visum in een ambassade? Moet je gewoon een ticket boeken naar een land buiten Thailand en daar in de ambassade een nieuw visum aanvragen.

Wil je door Thailand te verlaten en door terug binnen komen een nieuwe verblijfsperiode bekomen, dan zal je ook een vliegticket naar een ander land moeten boeken, want even de grens over wippen en terug binnenkomen zal niet lukken. Wordt dan meestal een “borderrun” genoemd.

In ieder geval van zodra je Thailand verlaat zal je, om opnieuw binnen te komen, opnieuw aan alle eisen moeten voldoen zoals o.a. CoE, testen, eventueel quarantaine, etc.

Daar zal een reisbureau niet veel aan kunnen veranderen en ik zie niet in welke diensten zij meer kunnen leveren dan dat vliegticket.

Gezien je weinig andere info geeft laat ik het hierbij.

Ik denk dat je Khorat bedoelt en als er lezers zijn die je daar en reisbureau kunnen aanraden kunnen dit steeds laten weten

 – Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –

1 reactie op “Thailand Visa vraag Nr 134/21: Visarun”

  1. Jim zegt op

    Probeer buttercup in Korat. Zij doen visas.

    https://m.facebook.com/Buttercuptravel.co.th/


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website