Thailand Visa vraag Nr 127/22: Visa Exemption

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Visumvraag
Tags:
12 mei 2022

Vraagsteller: H. Spijker

Om de 30 dagen visa te verlengen, hoef ik op het vliegveld niks te doen? Ik krijg gewoon het eerste visum, waarmee ik later 30 dagen extra kan bij kopen?


Reactie RonnyLatYa

Een Visa Exemption wil zeggen een Visum vrijstelling. Je bekomt m.a.w. geen visum bij aankomst maar een verblijfsperiode van 30 dagen. Die krijg je automatisch bij aankomst en daar hoeft je niets voor te doen.

Die verblijfsperiode van 30 dagen kan je dan later in elk immigratiekantoor eenmalig verlengen met 30 dagen. Kost dan 1900 Baht (50 Euro).

Misschien overwegen.

Als je toch van plan bent zo lang te blijven waarom dan ineens niet een Tourist visum aanschaffen van 35 Euro. Heb je meteen 60 dagen. Die zou je eventueel ook nog kunnen verlengen met 30 dagen.

Hou er rekening mee dat verlengen in grotere immigratiekantoren lang kan duren. Voor je het weet sta je een halve dag (buiten) aan te schuiven.

 – Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –


» Laat een reactie achter


Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website