Vraagsteller: Loe

Weet iemand hier of het per 27 mei niet meer mogelijk is om een visum, in persoon, aan te vragen bij consulaten? M.i.v. juni as zou een e-visum procedure gaan gelden. Ik kwam hier per toeval achter door de website van het Thaise consulaat Essen te openen.


Reactie RonnyLatYa

Dat men in de toekomst het aanvragen van e-visa wil mogelijk maken was al langer bekend, maar echt meer nieuws was daar niet echt over. Dit is voor het eerst in lange tijd dat ik er weer wat van verneem.

Dat het voor alle consulaten wereldwijd zou gelden is vreemd, want wat verder zegt men dat het Koninklijk consulaat-generaal van Thailand, in Frankfurt en München nog visa en legalisaties mogen afleveren. Mogelijk worden de bevoegdheden van de bepaalde consuls beperkt, want dat document gaat over benoeming en functies van consulaire ere-ambtenaren van het Koninkrijk Thailand.

Binnenkort zal er wel meer duidelijkheid komen en ook over het aanvragen van die e-visa. Afwachten dus.

Königlich Thailändisches Honorarkonsulat | für Nordrhein-Westfalen und Niedersachsen (thai-konsulat-nrw.de)

Of dit uiteindelijk ook zijn gevolgen voor Antwerpen en Amsterdam zal hebben weet ik niet en zal de toekomst moeten uitwijzen.

Indien zo zullen we dat kortelings ook wel vernemen hoop ik.

– Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website