Vraagsteller: Marcel Kempkes

Ik ben ruim een week bezig om een visum aan te vragen voor 90 dagen naar Thailand. Echter krijg ik steeds nul op mijn bord, vandaag via CIBT aangemeld, deze komen met zoveel vragen: zoals kopie ID van degene waar ik verblijf, een verklaring ondertekend van de persoon waar ik verblijf. Ik weet niet wat ik nu moet doen om een visum en een Thailand Pass te krijgen naar mijn favoriete land, zonder te veel poespas.


Reactie RonnyLatYa

Wat er mis gaat kan ik ook zo niet zeggen. Maar je zegt dat je nu via CIBT gaat.  Dat is een visakantoor. Die vragen eigenlijk net het zelfde als op de website staan. Als je niet begrijpt wat ze willen zeggen is het hun taak om je dat uit te leggen. Waarom betaal je ze anders?

In dit geval vragen ze een bewijs waar je gaat verblijven.

“Proof of accommodation in Thailand e.g. accommodation booking, invitation letter from family/friends in Thailand, etc.”

 Als je maar 90 dagen gaat is een Tourist visum ook een mogelijkheid. Bekom je 60 dagen mee en kan je verlengen met 30 dagen. Maar ook daar zal je moeten bewijzen waar je gaat verblijven.

E-Visa Categories, Fee and Required Documents – สถานเอกอัครราชทูต ณ กรุงเฮก (thaiembassy.org)

CATEGORY 1 : Tourism and recreation related visit

  1. Tourism / Leisure activities

VISA TYPE: Tourist Visa (60 days stay)

…..

  1. Longer stay for retired persons (pensioner aged 50 or above)

VISA TYPE: Non-immigrant O (retirement) Visa (90 days stay)

 – Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website