Thailand Visa vraag Nr 102/21: Visa Exemption

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Visumvraag
Tags:
13 april 2021

Vraagsteller: Makkink André

Ik zou graag wat info willen hebben omtrent het naar Thailand gaan, op familiebezoek. Ben getrouwd met een Thaise vrouw uit Krabi. Kan vanwege werk maar 4 a 5 weken, in de maand august 2021. Heb ik nu een visum nodig? Of krijg ik deze op de luchthaven in Bangkok?

Wat heb ik meer nodig aan documenten, zoals covidvrij bewijs, inentingen enzovoorts.


Reactie RonnyLatYa

Je kan op “Visa Exemption” naar Thailand. Momenteel zal je 45 dagen bekomen i.p.v. 30 dagen. Kan je dan eventueel verlengen met 60 dagen omdat je getrouwd bent. Maar ik veronderstel dat het niet je eerste keer is dat je op die manier naar Thailand vertrekt en dat wel weet.

Wat de situatie en de eisen zijn op dit moment kan je lezen op de website van de Thaise ambassade. Die geven de huidige situatie weer, maar hoe het zal evolueren en hoe die er dan in augustus juist zal uitzien kan ik nu ook niet voorspellen. Neem regelmatig een kijkje op die website om op de hoogte te blijven.

Als je op “Visa Exemption” gaat vertrekken behoor je bij Groep 12

Information for non-Thai nationals planning to visit Thailand (during COVID-19 pandemic) – สถานเอกอัครราชทูต ณ กรุงเฮก (thaiembassy.org)

– Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –


» Laat een reactie achter


Rating: 5.00/5. From 2 votes.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website