Vraagsteller: Arie

Kan je net als bij een Non-Immigrant multiple entry ook met een Non-Immigrant single entry de verblijfsperiode van 90 dagen eenmalig verlengen met 60 dagen bij de Immigratie? Ik had altijd een multiple entry. Maar nu ik minder dan 150 dagen ga, denk ik een single entry te nemen. Stuk goedkoper.

Vandaar mijn vraag.


Reactie RonnyLatYa

Een Non-immigrant O kan je bekomen als Single en als Multiple entry. Het enige verschil is dat je met een Single eenmalig een verblijfsperiode van 90 dagen zal bekomen en met een Multiple meermaals en dit dan binnen de geldigheidsperiode van het visum.

Het verlengen van een verblijfsperiode heeft niks te maken met een Single of Multiple entry visum. Verlengen gaat immers over de verblijfsperiode dat je met dat visum bekomt. Die verblijfsperiode van 90 dagen die je met een Non-O bekomt kan je verlengen als:

– Retired en dit enkel met een jaar. Niet met 30 of 60 dagen.

– Thai Married/Thai child ook met een jaar, maar er bestaat bijkomend ook de mogelijkheid om eenmalig te verlengen met 60 dagen.

De reden is dan bezoek aan je Thaise vrouw of kind. Je huwelijk moet daarvoor geregistreerd zijn in Thailand.

 – Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website