Vraagsteller: Ad

Op jouw advies ga ik aan de slag met de Non-Immigrant Visa O (others). Nu vertelde jij dat na de 90 dagen kan je het eventueel verlengen met 1 jaar. Krijg je dit jaar in een keer of moet je toch tijdens dit extra jaar elke 90 dagen melden?


Reactie RonnyLatYa

Het is de verblijfsperiode van 90 dagen, die je bij binnenkomst hebt bekomen, dat je gaat verlengen en natuurlijk moet je dit doen voor die 90 dagen om zijn. Je kan de aanvraag starten standaard 30 dagen voor het einde van die 90 dagen. Je krijgt dan meteen een jaar en die zal altijd aansluiten op die 90 dagen. Niet op de dag dat je het aanvraagt.

Elke 90 dagen van ononderbroken verblijf in Thailand moet je bij immigratie een adresbevestiging indienen. Wordt meestal ook wel eens een 90 dagen melding genoemd. Die is gratis en heeft op zich niks te maken met je jaarverlenging. Het bevestigt enkel je adres in Thailand.

– Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website