Thailand visa vraag Nr 072/20: 90 dagen melding

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Visumvraag
Tags: ,
4 april 2020

Vraagsteller: Patrick

Mijn 90 dagen melding is afgekeurd. Het is de derde keer dat ik de 90 dagen melding online doe, hetzelfde ingevuld. Ik heb het nu terug aangevraagd. Zijn er nog lezers die dit hebben voor gehad? Wordt het de tweede keer afgekeurd, ben ik verplicht naar Chiang Rai te gaan, 80 km en Covid nu?


Reactie RonnyLatYa

Als het niet lukt dan zal je de verplaatsing wel moeten maken. Dat is dan een noodzakelijke verplaatsing en die zijn toegelaten dacht ik.

Vriendelijke groeten,

Ronny


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

11 reacties op “Thailand visa vraag Nr 072/20: 90 dagen melding”

 1. A.J.Edward zegt op

  Je kunt jouw aanvraag deleten, doe dan een nieuwe aanvraag, kijk wel dat je alles correct hebt ingevuld. Je hebt nu (i.v.m. Corona) 14 dagen de tijd tot de dag van melding, suc6

 2. hans zegt op

  Hallo, via de app kreeg ik constant een foutmelding. Vervolgens heb ik het op de website van immigeation geprgedaan en het was binnen no time ingevuld. Ik heb via beide methodes hetzelfde ingevuld, maar de website werkt blijkbaar gewoon beter. Zal wrs iets met de progammatuur te maken hebben. Blijf het proberen. Via facebook en youtube is ook veel info hierover.

 3. teun zegt op

  Veel belovende ervaring. Ik ben 27 april as “aan de beurt” voor mijn 90 dagen. Heb er hard hoofd in, dat het online gaat lukken.

 4. edvato zegt op

  In het weekend ingevuld en kreeg maandag het bericht “No Approval”. Ik ben vervolgens naar immigration in Chiang Mai gegaan en heb gevraagd wat ik verkeerd heb gedaan. Antwoord: “System not best. You okay, system not best”. De week erop voor mijn partner ingevuld (op een door-de-weekse-dag) en kreeg het binnen drie uur terug met de verheugende tekst: “Approved”.

 5. Chris zegt op

  Ik heb het in februari online geprobeerd met de app en op de website, kon al stoppen bij nationaliteit omdat Netherlands, The Netherlands of Holland niet voorkwam. Het hulpnummer in Bangkok gebeld en zij vertelde mij om Netherlands Antilles te gebruiken. Werkte ook niet. Toen maar 110 km naar Nakhon Ratchasima gereden. Ik heb net nog even gekeken, maar staat er nog niet bij. Heeft niemand anders daar ook problemen mee gehad ?

  • A.J.Edward zegt op

   Sorry..Dutch

  • hans zegt op

   Nationaliteit : Dutch is in het systeem bekend.

 6. winlouis zegt op

  Beste Chris, ik weet niet of het helpt voor Uw probleem op te lossen, omdat ik geen 90 melding hoef te maken, maar staat er geen “Dutch” vermeld dat je kan aanvinken.?

 7. Dree zegt op

  Ik denk dat het via de mobile app moeilijk of zelfs niet lukt, ik heb het via de website van Immigratie gedaan binnen de 14 dagen en het was een makkie om het in te vullen, je kan er nadien ook kijken of je in orde bent met de 90 dagen.

 8. Chris zegt op

  Hartelijk dank allemaal. inderdaad “Dutch”. Ik begin echt oud te worden.

 9. Charly zegt op

  Bij 1 regel moet je Dutch invullen (nationaliteit)
  Bij andere vraag is het: The Kingdom of the Netherlands
  Ik doe altijd via de website en niet via de app. Website werkt perfect. Heb het al paar keer gedaan
  Succes


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website