Vraagsteller: Jak

Ik ben in Thailand op een non-immigrant O visum voor 90 dagen. Binnenkort loopt mijn visum af en kort voor die tijd heb ik een vlucht terug naar Nederland geboekt. Mocht ik de geweldige pech hebben dat ik vlak voor de vlucht positief op Corona test, dan moet ik in quarantaine, maar verloopt in die tijd mijn visum!

Zelf kan ik dan niets meer regelen voor verlenging van het visum! Zou mijn vrouw dat kunnen doen? Zij is Thaise en we zijn in Nederland getrouwd, wat ze zou kunnen aantonen met een gewaarmerkt uittreksel uit het bevolkingsregister (BuZa en Thaise ambassade in Ned). En waar zou ze zich kunnen vervoegen om dit te regelen?  (We verblijven in Bangkok).

Ik hoop dat het allemaal niet nodig zal zijn, maar stel je voor…..Alvast hartelijk dank voor jullie antwoord.


Reactie RonnyLatYa

Ja dat kan.

Ze moet daarvoor natuurlijk wel je paspoort te hebben en een verklaring van de dokter of hospitaal dat je in quarantaine bent en je niet mag verplaatsen. Daarmee gaat ze naar immigratie in Bangkok.

Je kan een verlenging om medische redenen bekomen tot maximum 90 dagen per aanvraag.

Hopelijk heb je het niet nodig, maar je hoeft je niet ongerust te maken wat betreft je verblijfsperiode die afloopt indien je in quarantaine bent.

 – Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website