Vraagsteller: Haki

Ref: Thailand Visa vraag Nr 046/21: Non-immigrant O – Algemeen | Thailandblog

In een reactie op een vraag in TB van 1 maart jl. zeg je het volgende:

Dat zijn zaken die je moet bewijzen bij het aanvragen van het visum (o.a. verzekering, vliegticket) of nadien bij het aanvragen van een CoE. Je kan sommige zaken dan ook best niet te snel regelen. En krijg je dat visum niet dan wil dat zeggen dat je niet aan de voorwaarden kan voldoen. Ofwel een ander visum aanvragen waar je wel kan aan voldoen, ofwel vertrekken op basis van “Visa Exemption”.

Mijn vraag: Kom je dan op basis van “visa exemption” wel het land in zonder de hele papierwinkel, dus ook geen quarantaine?


Reactie RonnyLatYa

Mijn reactie “Ofwel een ander visum aanvragen waar je wel kan aan voldoen, ofwel vertrekken op basis van “Visa Exemption” is enkel een antwoord op zijn vraag “Want als je geen visum krijgt hoe zit het dan met bovenstaande?”

Het maakt niet uit op welke manier je momenteel naar Thailand wil, met een visum of op “Visa Exemption”, de hele procedure en papierwinkel is nog steeds van toepassing zoals o.a een CoE, quarantaine, etc…

Wat en wanneer je wat moet aanleveren kan je terugvinden op de website van de Thaise ambassade.

Information for non-Thai nationals planning to visit Thailand (during COVID-19 pandemic) – สถานเอกอัครราชทูต ณ กรุงเฮก (thaiembassy.org)

– Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website