Vraagsteller: Jan

Op 3 februari doe ik online een aanvraag (TM 47) 90 dagen melding. Datum om mij opnieuw aan te melden was 4 februari 2024 Op 5 februari krijg ik een email dat mijn aanvraag is rejected, reden = incomplete. Op 8 februari ga ik naar het immigratiekantoor, mijn 90 dagen melding wordt manueel in orde gebracht. De datum om mij terug te melden wordt nu 9 mei. Dus alles oké op dat vlak.

Mijn vraag is echter: de reden van incomplete is volgens immigratie dat de datum 4 februari niet vermeld is op mijn TM47, dus incomplete. Waar en hoe moest ik die datum 4 februari invullen?  Op het document TM 47 is geen vakje voor die datum. Als ik tegen 9 mei terug een aanvraag doe, heb ik hetzelfde probleem, namelijk rejected en verplicht naar het immigratiekantoor gaan.

Ik hoop op een oplossing en bedankt bij voorbaat voor uw tijd.


Reactie RonnyLatYa

Je kan inderdaad geen datum daarop invullen en is op zich ook niet nodig. Ik stuur net hetzelfde in, dus ook zonder die datum en dat werkt steeds perfect.  Ik heb het vermoeden dat er op immigratie wat misgelopen is.

Je hebt je melding gemaakt op 3 februari wat correct binnen de tijd is. (referentie datum was 4 feb) Vervolgens krijg je op 5 februari de melding dat het incomplete is.  Dat is de dag na 4 feb en mogelijk ligt daar het probleem.

Mijn vermoeden is dat diegene die je melding heeft afgehandeld, niet gekeken heeft naar de dag dat je het ingediend hebt (3 feb wat op tijd is). Ik denk dat hij/zij enkel rekening heeft gehouden met de dag dat hij/zij het heeft afhandelde en dat is 5 februari. De dag na 4 feb. Mogelijk ligt daar de oorzaak.

Het is dan zoals ik al zei niet jouw fout, maar immigratie of hun systeem.

Probeer het de volgende keer gewoon eens vroeger(kan 15 dagen voordien) en bijvoorbeeld 10 dagen voordien en bekijk dan eens wat er gaat gebeuren.

 – Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website