Vraagsteller: Pepe

Volgende week moeten we een visumtrip maken. In het verleden gingen we altijd naar de Andamanclub in Ranong. In verband met de onrust in Myanmar zijn alle grenzen gesloten. Laatst heb ik gelezen dat er gesprekken gevoerd zouden worden over heropening van de grenzen. Ik heb echter nooit meer gelezen dat dat ook weer is gebeurd.

Kan iemand me zeggen of de grens via de Andamanclub in Ranong nu weer open is?


Reactie RonnyLatYa

Voor zover ik weet zijn de grenzen over land met Myanmar nog steeds gesloten voor borderrun. Maar als er lezers zijn die weten dat er grenzen al weer open zijn mogen dit altijd laten weten.

Let wel op.

Het is niet omdat er grenzen open zouden zijn dat daarom een borderuns mogelijk is. Dikwijls gaan grenzen eerder open of blijven die open voor de lokale bevolking om de handel tussen beide landen te kunnen laten doorgaan.

 – Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –

2 reacties op “Thailand Visa vraag Nr 020/23: Is de grenspost bij Ranong weer open voor borderrun?”

 1. hans zegt op

  moest vorige week vanuit Phuket een visarun maken, normaal gesproken naar Ranong en even oversteken en bij de bekende kantoren kreeg ik te horen dat Myanmar nog volledig afgesloten was
  kan alleen via Maleisia en Laos

 2. Lung addie zegt op

  Beste Pepe,
  voor niet Thaise of Myanmar burgers zijn ALLE grensovergangen met Myanmar nog steeds GESLOTEN. Zie het artikel hierboven en lees dit aandachtig.
  Indien je dus in de omgeving van Ranong vertoeft zal het kortste bij :Malaisia zijn voor een borderrun. Maar daar zijn mogelijkheden genoeg toe.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website