Beste redactie,

Bij het aanvragen van mijn visum O multiple entry moest ik ook een verklaring ondertekenen dat ik mijn ticket Bangkok-Amsterdam in Thailand zou kopen.

Voor de duidelijkheid, ik had al een enkele reis richting Bangkok en weet nooit hoe lang ik in Thailand blijf. ik sta nu op het punt om een enkele reis BKK-AMS te kopen, maar wil dat gewoon via internet op één van de bekende NL-sites doen. Dat is goed mogelijk, maar kan ik problemen krijgen omdat ik dan niet in Thailand een ticket heb gekocht?

Overigens denk ik zelf dan: ik zit in Thailand achter mijn computer dus koop ik mijn ticket in Thailand, maar of dat eventueel wordt geaccepteerd?

Met vriendelijke groet,

Ton


Beste Ton,

Ik had er nooit van gehoord, maar ik heb het gevonden. Het staat niet op de visumaanvraag maar op het reisplan. Zulk een reisplan wordt alleen in Nederland gevraagd.

Bij Note 1 staat het bewuste zinnetje. Maar er is ook een Note 2. Die is niet vooraf ingevuld. Er staat onder – “fill out or circle what is applicable / invullen of omcirkelen wat van toepassing is”. Dit kon u omcirkelen en daar invullen voorbeeld Boeking via internet.

Blijft natuurlijk iets nutteloos en tenslotte wie kan en zal dit ooit controleren.

Maak u niet ongerust hierover.

Vriendelijke groeten,

RonnyLatPhrao

Disclaimer: Het advies is gebaseerd op bestaande regelgeving. De redactie aanvaardt geen verantwoordelijkheid wanneer hiervan in de praktijk wordt afgeweken.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website