Na een maand uitstel vanwege slecht weer en hoge golven, is de ferrydienst tussen Pattaya – Hua Hin officieel in gebruik genomen. Tweehonderd gasten, waaronder minister Arkhom van transport, maakten zondag de tocht van 113 kilometer van de Bali Hai pier in Pattaya naar de Khao Takiab pier in Hua Hin en terug.

De in China gebouwde dubbeldeks catamaran heeft een capaciteit van 286 economy en 44 business class stoelen en beschikt bovendien over twee VIP-ruimtes met elk acht stoelen. De veerboot doet ongeveer twee uur over de overtocht en kost 1.250 baht voor een enkele reis.

In februari geldt een kortingsprijs van 999 baht. De prijs van de VIP en business class stoelen is nog niet bekend.

Bron: Bangkok Post


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Veerdienst Pattaya – Hua Hin officieel van start”

  1. ruud zegt op

    Die boot moet en zal blijkbaar een succes worden.
    Maar een maand uitstel van de officiele start wegens slecht weer en hoge golven, wekt bepaald geen vertrouwen voor de toekomst.
    Als je met de boot heen bent gegaan wacht je liever geen maand op de boot terug lijkt me.

  2. KLAUS HARDER zegt op

    In Thailand weet je nooit van tevoren waar je aan toe bent. Wateroverlast …. stroomuitval ….. afspraken maken etc etc. Als de boot vaart, neem je de boot. Vaart de boot niet, zoek je een andere mogelijkheid. Ik ben heel positief over deze nieuwe veerdienst.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website