130.000 baht: is dat niet een mooi rond bedrag om aan Operation Smile Thailand te overhandigden? Dat bedrag moet uit de verkoop van het boekje Het Beste van Thailandblog en donaties komen.

Daarom houden we op 12 januari een nieuwjaarsreceptie: voor de gezelligheid, voor de onderlinge contacten, maar vooral ook om het streefbedrag rond te krijgen. Vandaar dat we iedereen die komt, vragen 250 baht te doneren. Maar je mag natuurlijk ook meer geven. Het streefbedrag (of meer) wordt in april 2014 overhandigd aan Operation Smile Thailand.

De eigenaresse van de Moonshine pub, waar het allemaal staat te gebeuren, heeft aangeboden gratis hapjes te verstrekken. Maar dan moet ze natuurlijk wel weten op hoeveel mensen ze kan rekenen, anders vinden mensen de hond in de pot. Terzijde: Sommige Thais zouden daar geen bezwaar tegen hebben, want die zijn gek op hondenvlees.

Dus beste mensen, ben je van plan te komen, laat het ons uiterlijk 9 januari weten via het email adres van Gerrie Agterhuis: gerrieagterhuis@gmail.com.

Programma

  • Tijdens de middag houdt Gerrie Agterhuis, die het initiatief nam voor de receptie, een korte conference waarin hij zal ingaan op het verschil tussen Nederlanders en Belgen. Gerrie kennende wordt dat geen superserieus verhaal.
  • Een vertegenwoordiger van Operation Smile komt vertellen wat de stichting doet: gratis hazenlippen en open gehemeltes bij kinderen opereren.
  • Dick van der Lugt geeft een overzicht van de actuele financiële stand van zaken.
  • En Johan Lubbers en (Thaise) vriendin Nisarat gaan voor een dierentuin in ballonvorm zorgen. Speciaal voor de kinderen die met de ouders meekomen naar de receptie, maar volwassenen mogen uiteraard ook kijken hoe van ballonnen dieren en bloemen in elkaar worden gezet. Een boeket van vijf bloemen kost 100 baht, een bedrag dat in zijn geheel naar het goede doel gaat. De boeketten kunnen al worden besteld via het gmail-adres van Gerrie.

Gegevens

Nieuwjaarsreceptie Thailandblog en stichting Thailandblog Charity.
Moonshine pub, Sukhumvit soi 22, Bangkok.
Zondag 12 januari 2014, 14-17 uur, toegangsprijs 250 baht.
Niet vergeten: Opgeven uiterlijk 9 januari per mail: gerrieagterhuis@gmail.com.

Routebeschrijving

De intieme Moonshine pub is gevestigd aan Sukhumvit soi 22, Bangkok. Gemakkelijk te bereiken via BTS station Asok of Phromg Phong of MRT Sukhumvit. Stukje lopen over Sukhumvit, soi 22 inlopen en na een kleine honderd meter vind je de bar in Queen’s Park Plaza, een dure naam voor twee steegjes, aan je rechterhand.


Ingezonden mededeling

Op zoek naar een leuk cadeau voor een verjaardag of zomaar? Koop Het Beste van Thailandblog. Een boekje van 118 pagina’s met boeiende verhalen en prikkelende columns van achttien bloggers, een pittige quiz, handige tips voor toeristen en foto’s. Bestel nu.» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website