Altijd al andere bloggers willen ontmoeten? Altijd al andere lezers willen ontmoeten? Dat kan.

Thailandblog luidt het nieuwe jaar in met een nieuwjaarsreceptie. Voor de gezelligheid, voor de onderlinge contacten tussen bloggers en lezers, en vooral: om geld in te zamelen voor Operation Smile Thailand.

Op zondag 12 januari 2014 staat het allemaal te gebeuren in de intieme Moonshine bar aan Sukhumvit soi 22, Bangkok. Gemakkelijk te bereiken via BTS station Asok of Phromg Phong. Stukje lopen over Sukhumvit, soi 22 inlopen en na een kleine honderd meter vind je de bar in Queen’s Park Plaza, een dure naam voor twee steegjes, aan je rechterhand.

Waarom daar? Omdat Gerrie Agterhuis, die het initiatief voor de receptie nam, de eigenaresse goed kent en die is zo vriendelijk gratis hapjes ter beschikking te stellen.

De receptie duurt van 14 tot 17 uur. We vragen iedereen 250 baht p.p. te storten voor het goede doel. Noem het toegangsgeld, noem het donatie, maar het doel blijft hetzelfde: we willen ons streefbedrag van 130.000 baht voor Operation Smile vol maken. Dat geld verdienen we met de verkoop van het boekje Het Beste van Thailandblog.

Programma

 • Tijdens de middag houdt Gerrie een korte conference waarin hij zal ingaan op het verschil tussen Nederlanders en Belgen. Gerrie kennende wordt dat geen superserieus verhaal.
 • Een vertegenwoordiger van Operation Smile komt vertellen wat de stichting doet: gratis hazenlippen en open gehemeltes bij kinderen opereren.
 • Dick van der Lugt geeft een overzicht van de actuele financiële stand van zaken.
 • En Johan Lubbers en (Thaise) vriendin Nisarat gaan voor een dierentuin in ballonvorm zorgen. Speciaal voor de kinderen die met de ouders meekomen naar de receptie, maar volwassenen mogen uiteraard ook kijken hoe van ballonnen dieren en bloemen in elkaar worden gezet.

Belangrijk

Wie de receptie wil bezoeken, vragen we zich uiterlijk 9 januari op te geven bij Gerrie Agterhuis. Stuur een mailtje naar gerrieagterhuis@gmail.com en meld met hoeveel personen je komt. Wanneer minder dan 10 personen zich opgeven, blazen we de receptie af. Degenen die zich hebben opgegeven, krijgen daarover persoonlijk bericht.

Maar we hopen natuurlijk op een grote opkomst onder het motto: Hoe meer zielen, hoe meer vreugd en hoe meer ducaten voor Operation Smile Thailand.

Het streefbedrag (of meer) wordt in april 2014 overhandigd aan Operation Smile Thailand.

Gegevens

 • Nieuwsjaarsreceptie Thailandblog en stichting Thailandblog Charity.
 • Moonshine bar, Sukhumvit soi 22, Bangkok.
 • Zondag 12 januari 2014, 14-17 uur, toegangsprijs 250 baht.
 • Niet vergeten: Opgeven uiterlijk 9 januari per mail: gerrieagterhuis@gmail.com.

Ingezonden mededeling

Op zoek naar een leuk en leerzaam cadeautje voor kerstmis? Koop Het Beste van Thailandblog. Een boekje van 118 pagina’s met boeiende verhalen en prikkelende columns van achttien bloggers, een pittige quiz, handige tips voor toeristen en foto’s. Bestel nu.» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

9 reacties op “Nieuwjaarsreceptie Thailandblog: 12 januari, 14-17 uur”

 1. Rene Martin zegt op

  Ik had graag willen komen maar kom pas in februari in Bangkok aan. Toch wil ik wel een klein bedrag overmaken en misschien kunnen jullie je bankrekening in Nederland doorgeven. Alvast bedankt.

  • Dick van der Lugt zegt op

   Bedankt voor je toezegging. Daar zal onze penningmeester blij mee zijn.

   Bankrekening
   Stg Thailandblog Charity, Binnendijk 2-104, 4424 NS Wemeldinge.
   Nummer: NL51 INGB 0008851613.
   BIC: INGBNL2A.

 2. ruud zegt op

  had al eerder gereageerd dat wij jullie een prachtige receptie wensen en een hoog bedrag voor de stichting. ( MAAR BERICHT IS WEG )
  Mijn opmerking was; “””” jammer BANGKOK ???? “””” voor de Pattaya lezers en schrijvers, die zijn er naar mijn idee toch heel veel Maar jullie weten beter hoe die verhouding zit , Bangkok heen en weer is een beetje ver. Had graag veel van jullie ontmoet.
  Groet Ruud Louwerse

  • Dick van der Lugt zegt op

   @ Ruud Organiseren we de nieuwjaarsreceptie toch volgend jaar in Pattaya en daarna in Hua Hin. Ik ben nog nooit in beide steden geweest, dus dat is dan een goede gelegenheid dat gemis goed te maken.

   • peter fly zegt op

    Goed idee,dan ben ik er ook…………….

  • piet zegt op

   Ruud met de bus zeker op zondag ben je er zo, neem taximeter en snel ter plaatse, na afloop stappen en met bus terug+ makkie toch?

   Zal zelf proberen n og wat Pattayanen mee te nemen.

 3. piet zegt op

  Voor slechts 250 word er al veel geboden dus loop ik naar binnen en gelijk weer eruit om nogmaals binnen te komen 🙂
  Meld mij aan voor 2 personen en wie oh wie volgt mijn voorbeeld? voor de Belgen 2x 250 is 500 Baht p.p
  als toegangsgeld, om Gerrie maar ff bij te “vallen” kunnen de Belgen gelijk zien ; niet den Hollander is zuinig

  • Gerrie Q8 zegt op

   @ Piet; een geweldig voorstel en in dank aanvaard natuurlijk. Zou je toch zo vriendelijk willen zijn om je aanmeldingen te doen via mijn e-mail adres: gerrieagterhuis@gmail.com ? Ik heb namelijk jouw e-mail adres nodig, voor het geval (maar dat hoop ik niet) dat we geen 10 deelnemers hebben, zodat we jullie kunnen informeren. Alvast bedankt.

 4. FredCNX zegt op

  Had graag langs gekomen maar ja…Thailand is een groot land, velen wonen in de Isaan, het noorden in Chiang Rai/Chiang Mai en omgeving en een ander weer in het diepe zuiden bij Phuket. Bangkok is voor mensen uit Pattaya of Hua Hin nog wel te doen maar voor de anderen…wachten tot een volgende kans om in de buurt Thailandgangers te zien. Lijkt me wel leuk om diverse bloggers eens te ontmoeten; wacht gewoon op een volgende gelegenheid;) Voor een ieder die wel komt, veel plezier op deze receptie.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website