Meer dan 150.000 reacties op Thailandblog!

Door Redactie
Geplaatst in Van de redactie
Tags: , ,
17 december 2017

Vandaag maar weer eens een leuke mijlpaal melden: Thailandblog heeft gisteren de grens van 150.000 reacties gepasseerd. Er staan ruim 17.000 posting op Thailandblog. Een eenvoudig rekensommetje toont aan dat er gemiddeld bijna 9 reacties komen op een artikel en dat is erg veel. 

Het toont aan dat Thailandblog naar al die jaren nog steeds het meest gelezen en actieve blog is over Thailand. De stelling van een paar dagen geleden leverde al meer dan 100 reacties op.

Het is voor de redactie en bloggers natuurlijk fijn te weten dat Thailandblog zoveel volgers heeft en dat de lezers zo intensief betrokken zijn door hun mening te geven.

Iedereen bedankt daarvoor en op naar de kwart miljoen reacties!


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

31 reacties op “Meer dan 150.000 reacties op Thailandblog!”

 1. Nicky zegt op

  Gefeliciteerd
  Dan weet de oprichter in ieder geval, dat Thailandblog heel erg in trek is.

  • Khun Peter zegt op

   Ja, ik zal het doorgeven aan de oprichter. 😉

 2. Fransamsterdam zegt op

  Ja, overal commentaar op leveren, daar zijn wij wel goed in! 🙂

  • Jan S zegt op

   Maar vergeet vooral de goede en waardevolle adviezen niet.
   Die van jou Frans vind ik altijd zeer vakkundig, humoristisch, leerzaam en zeer waardevol.

 3. Bert zegt op

  En hoeveel reacties zijn er niet gepubliceerd

  • Khun Peter zegt op

   Dat word niet bijgehouden, maar dat zijn er ongeveer 10 – 15 per dag. Dus ongeveer 10%.

   • Kevin zegt op

    Alle negatieve reacties plaatsen jullie niet dit verdient helemaal niks 2 X alweer iets geplazts masr weer niet geaccepteerd dood normale reacties.

    • Khun Peter zegt op

     Jij jouw reactie is een prima voorbeeld van iets wat wij niet plaatsen. Als je zelf niet snapt waarom niet, dan zou ik een leesbril kopen.

     • Sjaak S zegt op

      Hahaha…dat is een goede… sommige mensen snappen er gewoon niets van… ik kreeg eens te horen van iemand die slecht spelde: ze moeten me maar nemen zoals ik ben… Dat je eigenlijk met je mening iets wilt meedelen en dat je dan zou moeten proberen leesbaar te schrijven, zit er bij dit soort mensen niet in.
      Het wil niet zeggen dat die persoon een slecht persoon is, maar wel met een tamelijk beperkt inzicht behept.
      Ook mijn reacties werden soms niet geplaatst. Soms terecht, maar ook soms naar mijn mening onterecht. Maar zo is het nu eenmaal.
      Winnaars zijn degenen die na tien keer falen bij de elfde keer winnen. Verliezers zijn degenen die het bij de tiende keer opgeven!

 4. eugeen zegt op

  Proficiat voor de redactie van Thailand Blog.

 5. Jan R zegt op

  (ᵔᴥᵔ) (ᵔᴥᵔ)

 6. TC zegt op

  Iedere dag kijk ik er naar uit om de nieuwsbrief te ontvangen.
  De informatie is zo divers, er staat altijd wel iets wat ik interessant vindt.

 7. Thallay zegt op

  alle lof en respekt voor de mensen die hun tijd besteden aan Thailandblog. Proficiat.

 8. bona zegt op

  Dit resultaat verdiend geen bloemetje, doch wel een enorme bos bloemen !
  Indien men daarenboven rekening houd met het feit dat 99% der onderwerpen puut Thailand gebonden zijn en dat de bekwame moderatoren er op toezien dat er niet afgedwaald wordt van het onderwerp, mag er gerust een Magnum bubbels aan te pas komen.
  Anderen kunnen dit enkel met lede ogen aanschouwen.
  Oprechte gelukwensen en nog een schitterende toekomst.
  Van harte.

 9. Chander zegt op

  Beste Khun Peter,

  Bedankt voor dit prachtig werk.

  Ik hoop dat Thailandblog binnen enkele jaren de 500.000 reacties passeren.

  Chander

 10. Jacques zegt op

  De hoeveelheid aan reacties heeft zeker te maken met het onderwerp en er zijn nogal wat zaken hier die de emotie oproepen en ook de verscheidenheid van onderwerpen speelt een rol, dus wat dat betreft is het niet zo verwonderlijk. Ik moet altijd goed opletten wat ik schrijf want anders dan wordt het niet geplaatst. Nou is dat niet het einde van de wereld, want mijn mening is ook maar een mening, maar af en toe wel jammer. Voor de discussie is het juist wel aantrekkelijk om anderen te prikkelen, dus wat mij betreft mag de beoordelingscommissie wel wat ruimer interpreteren.

  • Jan S zegt op

   Ik ben juist blij dat de discussies beperkt worden. Het wordt anders vaak een welles nietes spelletje van het ene Ego tegen het andere. Het eigenlijke onderwerp heeft er dan niets meer mee te maken.

  • Fransamsterdam zegt op

   Als ik goed geïnformeerd ben is de moderatie enige tijd geleden al versoepeld, in die zin dat een reactie op een reactie niet meer min of meer per definitie als ‘chatten’ wordt afgeserveerd.
   Dat u desondanks moet opletten wat u schrijft lijkt mij verder wel een gezonde prikkel.

   • Bang Saray NL zegt op

    Hierbij kan ik mij wel aansluiten alleen waar je op moet letten is mij nog niet duidelijk.
    Als reactie bedoel ik dat sommige wel harde kritiek kunnen leveren en als een even harde steekhoudende antwoordt wordt gegeven het niet geplaatst wordt.
    Wat bij mij de vraag opwerpt worden sommige schrijvers beschermt ?

   • Jacques zegt op

    Dat ben ik met u eens. Waar het bijvoorbeeld kwetsend of beledigend wordt moet een duidelijke grens worden getrokken. Het is zeker zaak om na te denken over wat je schrijft. Ieder heeft zijn eigen gelijk, maar het zou wel mogelijk moeten zijn en blijven om een mening te verkondigen die misschien niet door een vaste groep van indieners gedeeld wordt. Op de man of vrouw spelen is een voorbeeld dat niet door de beugel kan. Ook heeft het geen zin en werkt het averechts als de discussies zich gaan herhalen, want daar is niemand bij gebaat.

    Overigens ben ik wel tevreden met dit blog. De veelheid aan informatie die gedeeld wordt en de kwaliteit die onderschrijf ik weldegelijk. Dus gaat zo door en op naar de 200.000 reacties.

  • thea zegt op

   Ik ben van mening dat als men niet scheldt , beledigt of kleineert alles gewoon moet worden gepubliseerd

   • Bang Saray NL zegt op

    Dit is juist wat ik probeer aan de kaak te stellen.
    Soort opmerkingen, Ik vind dat als je er niet mee eens ben,een kleineert opmerking er na plaatsen om te denken je hebt gelijk terwijl je het niet heb.
    Ook ik ben met de blog wel tevreden en er is zeker niet mis mee om iemand die een informatie wil zo goed mogelijk te helpen, dat is de eerste reden waarom ik het lees en ook om idee op te doen

   • Bert zegt op

    IK ook, maar heb er vrede mee dat de moderator/eigenaar uiteindelijk bepaald wat op zijn blog komt

 11. edard zegt op

  daar mag ook wel op geproost worden

 12. Beika zegt op

  Ik vind het heel fijn om te lezen wat er zoal gaande is in Thailand, vooral omdat mijn zoon daar woont. Blijf dus vooral doorgaan met het nieuws/recepten/tips te plaatsen. Hele fijne feestdagen, en een goed en gezond 2018, al is de jaartelling daar anders….. groetjes, Beika

 13. Taitai zegt op

  Heel veel dank aan alle mensen die dagelijks voor dit blog zorgen. Fijn dat het zo succesvol is. Elke dag lees ik de e-mail en klik ik enkele onderwerpen aan. Er zijn veel onderwerpen bij die niet alleen interessant zijn voor de Nederlanders en Vlamingen die in Thailand wonen, maar ook voor degenen die elders in Azië zijn neergestreken (zoals ik).

  • Karel zegt op

   Iets niet begrijpen heeft niets met een leesbril te maken. Zoals jullie zovaak zelf zeggen “bij het onderwerp bliven ” of iets van dien aard.
   Tamelijk lage reactie van @ Peter. ( zie hier boven ).
   Van harte en een nog beter 2018 toegewenst !

   • Taitai zegt op

    Deze reactie op mijn post begrijp ik niet. Ik bedank.en voeg toe dat ook Nederlanders en Vlamingen die elders in Azië wonen veel aan dit blog hebben. Wat heeft dit met “niet begrijpen” , met “mijn leesbril” en “@ Peter (zie hier boven)” te maken?

 14. bona zegt op

  Het zou prachtig en respectvol zijn mochten collega beheerders, modeatoren en medewerkers van andere Nederlandsetalige Thailandverwante forums, eveneens een kleine blijk van waardering plaatsen.
  Of is dit slechts een droom van mijnentwege ?

 15. RonnyLatPhrao zegt op

  150 000 is eigenlijk maar een tussenstand 😉
  Op naar een veelvoud hiervan de volgende jaren.
  Gefeliciteerd.

 16. Luit zegt op

  Ik geniet dagelijks van dit forum, dank


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website