‘Op 10 oktober 2009 om 23:51 uur was Thailandblog een feit. Ik plaatste toen mijn allereerste posting, niet in de wetenschap dat er duizenden zouden volgen. De eerste maanden verliepen moeizaam, hard werken maar bijna geen lezers. Toen een aantal schrijvers aanhaakte, begon in het eerste kwartaal van 2010 het blog goed te lopen en stegen de bezoekersaantallen continu.’

Dit schrijft khun Peter (wat zou toch zijn echte naam zijn?) in een terugblik op (bijna) vier jaar Thailandblog. Ja beste mensen, Thailandblog bestaat dit jaar vier jaar en of dat niet alleen al een reden is om feest te vieren, doen we er nog een schepje bovenop: een boekje.

Aan de productie wordt thans hard gewerkt. Achttien regelmatige bloggers selecteerden hun beste posting voor dit boekje. Verder bevat het een leuke pittige quiz en tips. Natuurlijk vergeten we de foto’s niet, want één foto zegt meer dan duizend woorden. Khun Peter en Dick van der Lugt deden een greep in hun vakantiealbums en zochten een paar mooie plaatjes uit.

Wie gaat dat betalen: Zoete Lieve Gerritje? Nee, hij heet Jo Jongen, regelmatige gastblogger. Jo was zo genereus om het boekje voor te financieren. Omdat we hem niet in het financiële verderf willen storten, hopen we dat het boekje de winkel uitvliegt, of beter gezegd: door onze lezers in groten getale wordt besteld. Tante Pos doet dan de rest. En wij kunnen een aardig bedragje schenken aan Operation Smile, want de opbrengst van het boekje gaat na aftrek van kosten naar dit goede doel.

We houden jullie op de hoogte van de vorderingen.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Het Beste van Thailandblog”

  1. Jack Sons zegt op

    Meld SVP herhaaldelijk op deze blog als het boekje is verschenen. Gaarne een prijs erbij in euro’s inclusief verzendkosten naar Nederland. Het zou zeer plezierig zijn als kan worden betaald naar een Nederlandse bankrekening.

    Wanneer het boekje is verschenen, zullen we dat uiteraard melden. Over de bestel- en betalingswijze volgen nog nadere mededelingen. Bedankt voor je belangstelling.

  2. Jan Tebbes zegt op

    Ik wacht met spanning af over de inhoud van het boekje en hoop het gauw te kunnen bestellen. Met dank, Jan.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website