Vorig jaar bundelde Thailandblog de achttien beste verhalen en columns in een boekje, getiteld Het Beste van Thailandblog. Dat boekje werd via afhaaladressen en tante Pos verspreid. Het is een goede gewoonte in het bedrijfsleven om topverkopers in het zonnetje te zetten.

Weliswaar is Thailandblog geen bedrijf – de blog verdient geen cent aan het boekje, want de opbrengst is bestemd voor Operation Smile Thailand – maar dat mag geen reden zijn om onze topverkoper niet in het zonnetje te zetten.

En wie mag dat dan wel zijn? Retteketet: Dick Koger uit Pattaya. In zijn eentje wist hij 25 exemplaren te verkopen en da’s meer dan Dick van der Lugt lukte bij de presentatie van het eerste exemplaar op de ambassade. Toen kochten 17 personen het boekje, vers van de pers. Dus beste Dick [Koger], van harte gefeliciteerd: je bent Verkoper van het Jaar 2013.

Echter, en daar kunnen de mensen die in Pattaya en omgeving wonen bij helpen, Dick heeft nog een voorraadje van 7 exemplaren. Die zou hij ook graag verkopen en daar kunnen we het alleen maar mee eens zijn. Dus wie nog geen boekje heeft en graag in het bezit van dit kleinood wil komen – want dat is het echt -, pak uw telefoon, bel Dick of pak niet de telefoon, maar stuur een mailtje naar Dick en vul uw bibliotheek aan met Het Beste. Tel 0870790824. E-mailadres: koger@loxinfo.co.th.

Ook lezers in Nederland en België kunnen het boekje nog bestellen, want we hebben ook daar nog een voorraadje. Klik hier als u wilt weten, hoe dat in zijn werk gaat. In Bangkok heeft Dick van der Lugt nog drie exemplaren, waarvan 1 gereserveerd. Bel of mail hem. Zie dezelfde link.

Waarschijnlijk bent u ook nieuwsgierig welk bedrag t.z.t. aan Operation Smile Thailand (OST) kan worden overhandigd. De tussenstand melden we op onze nieuwjaarsreceptie op 12 januari in Bangkok, waarvoor u zich nog kunt opgeven (gegevens over de receptie, klik hier). De eindstand wordt t.z.t. gemeld door de penningmeester. We willen het eindbedrag in april aan OST overhandigen. Spannend allemaal!

Zie ook: http://www.stichtingthailandblogcharity.nl/


Ingezonden mededeling

Op zoek naar een leuk cadeau voor een verjaardag of zomaar? Koop Het Beste van Thailandblog. Een boekje van 118 pagina’s met boeiende verhalen en prikkelende columns van achttien bloggers, een pittige quiz, handige tips voor toeristen en foto’s. Bestel nu.


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Het Beste van Thailandblog (21): Dick Koger is Verkoper van het Jaar”

 1. Gerrie Q8 zegt op

  Hoi Dick, proficiat met deze benoeming. Geen gouden schoen, maar een prachtige vermelding op dit blog. Nog even en dan haal je misschien de 30 wel.

 2. Gringo zegt op

  Nogal een kunst, zeg, van die Dick Koger. Ik ken hem. Hij woont in een villapark en ik ben er vrijwel zeker van, dat er nu in elk huis in dat park wel een boekje ligt. Dick gaat gewoon langs elke deur, praat als Brugman, of de bewoner nu Nederlands verstaat of niet. Als de bewoner in eerste instantie weigert komt Dick nogmaals langs, niet tegen te houden , voet tussen de deur, je kent die methoden van colporteurs wel. “Charity, charity” roept hij dan en uiteindelijk geeft men maar toe, charity nietwaar, dus zal het wel goed wezen.

  Stuur Dick de hele nieuwe druk maar, hij verkoopt de boekjes, alsof het collector’s items zijn, zo in een aantal andere villaparken.

  Toch gefeliciteerd, Dick!

 3. colin de jong zegt op

  Kom maar op Dick met die laatste 7 boekjes en maak je los want het lijkt mij een leuk verjaargeschenk want weet vaak niet wat ik moet geven, en een fles whiskey kost meer dan het dubbele en het is ook nog eens voor een goed doel. Zie je dinsdag bij Tuliphuis


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website