Ja, beste mensen, nauwelijks hadden we gemeld dat het boekje Het Beste van Thailandblog kan worden besteld of de bestellingen begonnen binnen te stromen op ons emailadres thailandblogcharity@gmail.com. Joseph Jongen heeft het er maar druk mee, want hij verstuurt de boekjes naar adressen in Nederland en België. De eerste boekjes zijn inmiddels onderweg.

De wet van Murphy (Als iets mis kan gaan, dan gaat het ook een keer mis) speelde ook ons parten want de mededeling van de bank dat het verkorte IBAN-nummer in Nederland voldoende was, klopte niet. Een besteller meldde ons dat er dan een P voor had gemoeten. Maar gelukkig werd de fout tijdig ontdekt en gecorrigeerd.

Ook bij lezers die een boekje bestelden, ging wel eens wat mis. Zo vergat iemand zijn huisnummer te vermelden en een ander vergat het bestelnummer te vermelden. Dat zou geen ramp zijn geweest, maar zijn bankrekening stond op een andere naam dan de email. Dat leverde extra werk op voor Joseph en penningmeester Jacques, maar gelukkig zijn ze eruit gekomen. Dus  beste mensen, een dringend verzoek: lees de instructie Bestelwijze goed en vermeld alle gevraagde gegevens nauwkeurig, des te soepeler verloopt het allemaal.

Thailand moet nog even wachten, want de boekjes arriveren er pas half augustus. Ze worden in hun bagage meegenomen door drie Thailandgangers. In Thailand kunnen de boekjes ook worden afgehaald op vier adressen: Bangkok (Dick van der Lugt), Chiang Mai (Tino Kuis), Hua Hin (Pim Hoonhout) en Pattaya (Dick Koger). Dat scheelt tante Pos werk en de kopers hoeven geen verzendkosten te betalen.

(Wordt vervolgd)


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Het Beste van Thailandblog (deel 10): De bestellingen stromen binnen”

  1. Rob V. zegt op

    Had er een P voor het IBAN gemoeten? Op de huidige blog pagina over bestel instructies (en in mijn mailtje van de redactie) staat als instructies NL51 INGB 0008851613 t.n.v. Stg. Thailandblog Charity. Komt toch wel goed zo of heb ik nu geld aan een vreemde overgemaakt? :p Misschien dat de bank zelf er automatisch een P voor gezet heeft, dat was eerder bij mij wel zo toen ik met Rabo internet bankieren een gewoon Postbank nummer invoerde. Zal dus wel goed zitten maar ga zo meteen even nakijken.

    • Dick van der Lugt zegt op

      Beste Rob V Nee, voor de IBAN hoeft geen P. Volgens een van de bestellers zou P8851613 ook moeten werken. Dat is nog een postbanknummer. Maar we gebruiken nu alleen nog maar de IBAN.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website