Een gelukkig en gezond 2013!

Door Redactie
Geplaatst in Van de redactie
Tags:
31 december 2012

 


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

18 reacties op “Een gelukkig en gezond 2013!”

 1. john zegt op

  Voor Thailandblog en lezers ook de beste wensen voor 2013! Met veel Thailand reizen.

 2. Rob V zegt op

  Chok dee! Wij zitten in het koude en regenachtige Nederland dus 1256 is nog niet begonnen.

  • Lex K. zegt op

   Beste Rob,
   Ik ben een beetje nieuwsgierig, wat bedoel je met “1256” is dat een soort code tussen jou en een ander lezer? De boeddhistische jaartelling kan het niet zijn, dat is namelijk 2557.

   Groet,

   Lex K.

   Dick: Niet het jaar 2557 is aangebroken maar 2556. Bevestigd door de tv, Wikipedia en mijn vriendin.

   • Rob V zegt op

    Ja, ik wou eerst 2013 schrijven maar bedacht me en vond het leuker om 2556 te schrijven. Is niet helemaal goed gegaan zag ik…

   • Chris Bleeker zegt op

    @ Dick
    Ook je nieuwe sticker op auto of motor,….2556

    Verder wens ik een ieder op dit blog,….alles wat wenselijk is voor 2013

   • Lex K. zegt op

    Best Dick
    Ik geef je vrouw en wikipedia en verder iedereen gelijk, het was een typefout van mijn kant, het is voor mij nogal makkelijk te onthouden, ik ben in het jaar 2500 geboren, dus ik vergis mij zelden, behoudens de nodige slordigheidjes, die er, de laatste tijd, af en toe, maar steeds vaker, nog wel eens willen in sluipen.

    Groet,

    Lex K.

 3. Dick van der Lugt zegt op

  Ik wens al mijn lezers en lezeressen en ook de bloggers die mij (nog) niet lezen een Gelukkig Nieuwjaar.

  Laten we ook hopen dat het een gelukkig nieuwjaar voor Thailand wordt zonder …. maar nu stop ik, anders wordt mijn reactie te lang.

 4. RonnyLadPhrao zegt op

  Een gelukkig en gezond 2013/2556 gewenst aan de redactie en alle bloggers.
  Momenteel enkele weken in het Belgie voor de feestdagen en wat familiebezoek en dan terug richting Oost.

 5. Nicolaas zegt op

  Ik wens Thailandblog en de lezers een gezond en gelukkig 2013
  Hoop ook dat er dit jaar niet zoveel negatieve reakties komen over de Thaise mensen, want elk land en zijn bevolking heeft goede en slechte kanten ook wij Nederlanders.

 6. gerrieQ8 zegt op

  Eenieder, van redaktie tot en met de lezers en andere sympathisanten (wat een woord) een voorspoedig en gezond 2556. Mocht ik een van jullie tegenkomen, dan is het eerste drankje van mij! Proost

 7. Ruud zegt op

  Ik wens alle lezers van het Blog en de redactie een voorspoedig 2013 en vooral heel veel Thaise zon. Maar bovenal veel gezondheid en plezier in je leven.

  Noodgedwongen verblijf ik nu , na vele jaren, in Nederland met Kerst en Oud en Nieuw. Hoop volgend jaar weer daar te zijn.

  Hoop ook dat ik dit jaar weer een ( geringe ) bijdrage aan het Blog kan leveren door af en toe een stukje te schrijven en met reacties.

  Ruud.

  ( 2 x geschreven omdat plaatsing achter bleef – hoop dat t goed komt )

 8. John zegt op

  Ook ik wens de redactie van Thailandblog en alle vele bloggers en lezers het allerbeste voor 2013.
  En dat we nog heel lang mogen genieten van dit leuke en interessante blog met de vele mooie artikelen. Ik lees ze elke keer weer met grote belangstelling, ga zo door!

  Groetjes

  John

 9. Marco Vanheel zegt op

  Aan allen van de redactie en de Thailandbloggers een Gelukkig en gezond 2013 en dat er nog vele mooie artikels mogen verschijnen. Als Thailandliefhebber kijk ik iedere dag uit naar deze fantastische blog.
  Dank aan alle medewerkers
  Marco

 10. Gert Jan zegt op

  Bij wijze van terugblik: erg veel dank aan de redactie en bloggers van Thailandblog.nl voor de uitstekende berichtgeving die zij gedurende het inmiddels voorbije jaar 2012 verzorgden. Jullie krijgen het elke dag maar weer voor elkaar om relevante informatie te verzamelen en door te geven aan ‘beginners’ en ‘gevorderden’ die Thailand een warm hart toedragen. Grote klasse! Denkend namens alle lezers te schrijven, wens ik allen die zich voor Thailandblog.nl inzetten WELZIJN EN WELVAART toe in 2013.
  In de tweede helft van dit jaar (2013) hoop ik me definitief in Thailand te vestigen en dan enerzijds gedurende enkele maanden per jaar met vrienden in Jomtien te gaan genieten, anderzijds belangeloos onderwijs te gaan geven in Bueng Kan (Engelse taal en als het even kan Europees Recht en Mensenrechten aan de pas geopende universiteit ter plaatse). Beginnende contacten zijn gelegd en misschien kan ik straks daarover in een rubriek hier verhalen? Laat ik geen geheim ervan maken dat mijn keuze voor Bueng Kan verband houdt met mijn lieve vriend Tan, die daar woont en werkt en binnen wiens leefgemeenschap (familie, monniken, tempelgangers en ga zo maar door en verder) ik hartverwarmend ben opgenomen en me geaccepteerd voel, zij het met de voorbehouden en problemen die cultuurverschillen nu eenmaal meebrengen, zoals zoveel en zo goed op Thailandblog.nl zijn geventileerd. Ik heb veel ervan geleerd en ik doe mijn voordeel ermee.
  Gert Jan

  • Dick van der Lugt zegt op

   @ Gert Jan Natuurlijk hebben we belangstelling voor je ervaringen als docent. We hebben twee rubrieken die zich daarvoor lenen: Dagboek (met korte verhaaltjes) of De week van. Kijk maar op de blog hoe anderen het doen. Stuur je kopij als Word-bestand naar het redactieadres. Omvang circa 700-1000 woorden. Sterkte!

   • Gert Jan zegt op

    Dank voor je vriendelijke reactie Dick. Ik ga straks mijn uiterste best doen.

 11. Marijke zegt op

  Ook ik wil ieder van thailandblog een goed en gezond 2013 wensen. Dat we ook dit jaar veel tips e.d. van elkaar kunnen opsteken en discussiëren. En natuurlijk vaak naar ons geliefde vakantieland kunnen gaan. Gr Marijke.

 12. Bas zegt op

  Redactie,
  Met belangstelling lees ik elke dag het nieuws zoals het door jullie gebracht wordt, per provincie, per onderwerp, gevarieerd, duidelijk, interessant, Zeer gewaarderd !
  Samui is al een aantal jren mijn vakantie eiland.
  Wens jullie allen veel nieuwsgaring en een goed en gezond 2013.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website