Het is al enkele keren gevraagd: hoe kom ik in het bezit van Het Beste van Thailandblog, het boekje met columns en artikelen van achttien regelmatige bloggers, een pittige quiz, foto’s en tips voor toeristen?

We gaan dat haarfijn uitleggen, wanneer het boekje verschijnt. Nu nog staat in de linkerkolom op de blog een advertentie met ‘Binnenkort verkrijgbaar’; vanaf eind juli komt daar ‘Bestellen: klik hier’ te staan en dan opent zich een pagina met instructies.

Bestellen kan t.z.t. via een emailadres, betalen via een Nederlandse bankrekening en tante Pos bezorgt het boekje bij u thuis. In Thailand komen bovendien vier afhaaladressen: Bangkok, Chiang Mai, Hua Hin (Pim Hoonhout) en Pattaya (Dick Koger). In Bangkok (Dick van der Lugt) en Chiang Mai (Tino Kuis) kan contant worden afgerekend.

Iets ingewikkelder is de betaalwijze voor expats met een Thaise bankrekening. Daar hebben we ook een oplossing voor bedacht. Voor ons is het de eerste keer dat we dit doen, dus we hopen dat het allemaal goed gaat.

Het belangrijkste van de hele operatie is natuurlijk het goede doel. We schreven er al eerder over: de opbrengst gaat na aftrek van kosten naar Operation Smile Thailand. De kosten hebben we geprobeerd zo laag mogelijk te houden. Zo is het gelukt een notaris te vinden die de stichting Thailandblog Charity (die het boekje formeel uitgeeft) voor een bescheiden bedrag heeft opgericht. Waarvoor dank!

Van het boekje worden 250 exemplaren gedrukt. Mochten we tekort komen, dan kunnen we het nabestellen, waarvoor een productietijd van zes dagen staat. Het boekje wordt geproduceerd door Free Musketeers, een bedrijf dat prima vakwerk levert, zo is ons gebleken tijdens een bezoek aan het kantoor in Zoetermeer. Aardige mensen ook, die meedenken.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website