Bezoekersaantallen Thailandblog fors gestegen dit jaar

Door Redactie
Geplaatst in Van de redactie
Tags:
1 december 2013

De bezoekersaantallen van Thailandblog zijn de afgelopen maanden wederom flink gestegen, zowel het aantal bezoeken als het aantal unieke bezoekers.

Vooral het aantal bezoeken springt er uit. De afgelopen 11 maanden is Thailandblog ruim 2,2 miljoen keer bezocht. Dat betekent dat Thailandblog steeds meer lezers aan zich weet te binden. Al deze bezoekers bekeken in totaal bijna 5 miljoen pagina’s. Daar moet worden bij verteld dat pagina’s vaak bekeken worden voor de laatste reacties op een artikel. Wisten jullie trouwens dat op fora de reacties op een posting beter worden gelezen dan het artikel zelf?

Om jullie deelgenoot te maken van de cijfers hebben wij wat stats op een rijtje gezet. De resultaten van de afgelopen 11 maanden:

Januari 2013 t/m november 2013

 • Bezoeken: 2.216.150
 • Unieke bezoekers: 652.905
 • Paginaweergaven: 4.996.481

Ter vergelijking dezelfde periode vorig jaar:

Januari 2012 t/m november 2012

 • Bezoeken 1.218.618
 • Unieke bezoekers 433.766
 • Paginaweergaven: 3.079.913

Waar komen al die bezoekers vandaan?

Nederland: 1.268.635 (57,24%)
Thailand: 528.045 (23,83%)
België: 303.073 (13,68%)
Rest: 5,25%

Lezersvragen

De redactie van Thailandblog wordt momenteel overspoeld met lezersvragen. Daar zijn wij natuurlijk blij mee, doch niet alle vragen zijn geschikt voor publicatie. Voor de meeste vragen over visa verwijzen wij de lezers dan ook naar onze dossiers die zeker 90% van alle vragen kunnen beantwoorden.

Interactief

Het succes van Thailandblog is vooral te danken aan de bloggers en bezoekers. Zij hebben er voor gezorgd dat door hun bijdrage Thailandblog een echt een interactief sociaal platform is geworden voor iedereen die in Thailand geïnteresseerd is.

Blijf vooral artikelen, foto’s, video’s, lezersvragen en oproepen insturen. Vrijwel alles wordt geplaatst en goed gelezen, dat blijkt wel uit deze mooie cijfers.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

10 reacties op “Bezoekersaantallen Thailandblog fors gestegen dit jaar”

 1. Pim zegt op

  Gefeliciteerd .
  Wie had dit ooit gedacht .
  Er zijn er intussen wel bijgekomen die het blog willen na-apen .
  Voor deze zie ik dat zij dat nooit zullen halen ,het Thailandblog is gewoon de kampioen .

 2. Jan Dekker zegt op

  Dit blog is dan ook de beste informatiebron voor Thailand. Vooral het dagelijkse nieuws vind ik heel erg interessant. Ook de mooie en soms verdrietige belevingen van Nederlanders in Thailand kunnen me soms ontroeren.
  Keep up the good work!

  Gefeliciteerd!

 3. Farang tingtong zegt op

  Terecht ik volg dit blog al vanaf het begin ik vind het echt geweldig, als ik in Nederland ben dan ben je dankzij het blog toch een beetje in Thailand.
  En vooral de laatste weken met de ontwikkelingen in Thailand, vind ik het fantastisch dat ik alles heb kunnen volgen dankzij het Thailandblog en natuurlijk het breaking news van Dick.

  Gefeliciteerd en ga zo door.

 4. Paul zegt op

  Ik volg al wat jaartjes allerlei blogs op internet over Bangkok en Thailand. Dat begon (in het Engels) met BangkokBob en tegenwoordig zijn er allerlei blogs in het Engels van expats die daar wonen en aan het bloggen zijn geslagen (TastyThailand, EatingThaiFood, Stickman, Richard Barrow, Greg To Differ, BangkokGlutton… to name a few)… maar ik moet zeggen: de meest complete site is toch echt wel Thailandblog.nl

  Dus wat mij betreft: op naar het volgende bezoekersrecord!

 5. Rob V. zegt op

  Kwaliteit is natuurlijk veel belangrijker dan kwantiteit, gelukkig zit het met beide wel snor hier op TB. 🙂

 6. Johan zegt op

  Voor mijn komende trip naar Thailand heb ik enorm veel informatie hier vandaan kunnen halen. Ook is het top dat je zo op de hoogte gehouden wordt van de situatie aldaar.

 7. Henk zegt op

  Allereerst gefeliciteerd met de records .Logisch dat de aantallen jaarlijks groeien en dat is toch hoofdzakelijk aan de mensen achter de schermen te danken die dit blog interessant en leuk houden .De meeste blogs bestaat uit een aantal mensen die iets schrijven wat hun mooi vinden .Vervolgens is het aan de lezers om de schrijvers zo hard mogelijk te krenken en zo diep mogelijk de grond in te boren .Dit zie je op Thailandblog niet omdat iedere reactie door de moderators gekeurd word .Ga zo door met alle nuttige informatie .
  Alleen nog een vraagje :::Hoe kunnen jullie zien waar een lezer woont ???

  • Rob V. zegt op

   “Hoe kunnen jullie zien waar een lezer woont ???”

   Via het “IP adres” (Internet Protocol), dat is een uniek nummer waardoor je kunt achterhalen waar iemand ongeveer woont . zo zul je weleens merken dat je advertenties krijgt van bedrijven die bij jou in de buurt zitten of soms van naburige gemeenten (blijkbaar denken ze dan dat je daar woont). Al zijn er sommige providers die een dynamisch IP adres toewijzen aan hun klanten, je krijgt dan om de zoveel tijd (bijvoorbeeld na opnieuw inbellen of inloggen) een nieuw IP adres. Maar het IP geeft genoeg info om in iedergeval het land te bepalen en in veel gevallen dus ook grofweg de locatie.
   http://nl.wikipedia.org/wiki/IP-adres

 8. eric zegt op

  Gewoon goed en proficiat zullen we maar zeggen !

 9. T. van den Brink zegt op

  Vanaf de eerste kennismaking met deze Site ( dit naar aanleiding van mijn 1e bezoek aan Thailand) heb ik voor mij zelf besloten dat dit een geweldig goede en informatieve Site is waar iedereen die informatie over Thailand zoekt zijn antwoorden zal kunnen vinden! Ik vindt het dan ook niet zo vreemd dat deze Site er zo uitspringt, en elke keer als je denkt dat je nu wel ongeveer alles weet wat van belang is over Thailand, ver-
  schijnt er weer een nieuw wetenswaardig “weetje”. Ik denk dat wat Informatie wat Thailand betreft, dit een betere Site is dan “Google” omdat in Thailand Blog de informatie van binnenuit komt. Ik zal waarschijnlijk
  gezien mij leeftijd wel nooit meer in Thailand komen maar via deze Site blijf ik toch op de hoogte van alles wat met Thailand te maken heeft! En Thailand is en blijft mijn favoriete vakantie land!
  Ik wens iedereen die mede verantwoordelijk is voor deze Site dan ook heel veel succes toe en bovendien fijne feestdagen en een voorspoedig en vruchtbaar 2014 toe.
  Ton van den Brink.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website