Ja, beste mensen, het langverwachte boekje Het Beste van Thailandblog is in productie. We hebben de drukproeven gecorrigeerd en de drukpers is deze week aan het draaien.

Natuurlijk heeft iedereen recht op zijn eigen mening, maar wij zijn heel tevreden met het resultaat. Het boekje is de prijs van € 14,95 (600 baht) dubbel en dwars waard.

Dat danken we in eerste instantie aan de achttien auteurs, die hun beste verhalen selecteerden, en verder aan de eindredactie en producent Free Musketeers.

Zodra de boekjes zijn afgeleverd bij Joseph Jongen in Zaltbommel kunnen kopers in Nederland en België het boekje bestellen. Hoe je dat moet doen, lees je op de pagina Bestelwijze. Klik in de advertentie op de homepagina op ‘Bestel nu: klik hier’ en die pagina opent zich. Nu nog staat er ‘Binnenkort verkrijgbaar’, maar wanneer Joseph de boekjes in huis heeft, veranderen we de tekst.

Kopers in Thailand moeten nog even wachten, want drie Thailandgangers nemen de boekjes half augustus mee in hun (hand)bagage. Dit doen we om te voorkomen dat we invoerrechten moeten betalen. Je kunt al wel een boekje bestellen. Op de pagina Bestelwijze staat hoe je dat moet doen.

We hopen dat de boekjes als warme broodjes over de toonbank gaan en dat we na aftrek van kosten een leuk bedragje kunnen overmaken aan Operation Smile Thailand.

Ten slotte nog twee nieuwtjes. Ambassadeur Joan Boer heeft toegezegd het eerste exemplaar in ontvangst te willen nemen. Nadere mededelingen over plaats en datum volgen. En auteur Hans Geleijnse heeft zijn co-auteurs opgeroepen het aangeboden gratis auteurs-exemplaar te weigeren en te betalen voor het boekje. De eersten hebben dat al toegezegd.

Illustratie: De cover van het langverwachte boekje.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Het Beste van Thailandblog (8): Met blijdschap geven wij u kennis”

 1. GerrieQ8 zegt op

  Dit kan niet lang meer duren! Tenminste volgens de aankondiging, maar meteen een plaatje erbij van een van de eerste boekdruk persen. Hoop dat het op een andere manier geperst wordt, anders zou het nog wel eens lang kunnen duren. 😉

 2. rudy Van Goethem zegt op

  Hallo.

  @ redactie…

  Ben hier nog even aan het zoeken via welke weg ik er twee kan bestellen vanuit België… ik kijk er echt naar uit…

  Met vriendelijke groeten…

  Rudy.

  @ GerrieQ8: leuk om je te horen, ik stuur je vandaag een mail… groeten…

  • GerrieQ8 zegt op

   Rudy, als je wilt kan ik ze voor je bestellen en als je langs komt in Q8 over een paar maanden dan kun je ze meenemen.

 3. Khun Peter zegt op

  Heb de drukproeven gezien en het boekwerk ziet er inderdaad erg mooi uit. Een sieraad in de boekenkast van iedere Thailandliefhebber!

 4. Bart Hoevenaars zegt op

  Hoi
  Ik ben een fervent lezer van dit blog, ook in thailand ,waar ik nu net weer van terug ben.
  Ik ga zeker een exemplaar bestellen van dit boekje, al is het alleen maar om een heel goed doel te steunen.

  Graag feliciteer ik bij voorbaat alle mensen die bijgedragen hebben aan dit resultaat.

  Groetjes
  Bart


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website