We kunnen ons voorstellen dat bloglezers zich zo langzamerhand beginnen af te vragen: wanneer komt dat beloofde boekje er nou eens?

Al weken schrijven we over Het Beste van Thailandblog, een boekje met de beste columns en verhalen van achttien bloggers, een quiz, foto’s en tips voor toeristen, maar gezien heeft niemand het nog, laat staan in zijn handen gehad.

Laat het een schrale troost zijn: ook ons hart klopt vol verwachting. Toegegeven, we weten wat er op de 133 pagina’s komt te staan, we hebben de kopij al een keer doorgenomen, we hebben de foto’s gezien en gespiekt bij het maken van de quiz, maar net als onze lezers hebben we nog niets in onze handen gehad.

Op 14 juni hebben we de kopij op een usb-stick naar Free Musketeers gestuurd, het bedrijf dat het boekje gaat produceren. We hebben er alle vertrouwen in dat ze daar hun best doen er iets moois van te maken. Ook de andere uitgaven van Free Musketeers – en dat zijn er vele honderden – zien er onberispelijk uit. En mochten ze ontsierd worden door tikfouten, dan valt het bedrijf niets te verwijten, want de auteurs zijn zelf verantwoordelijk voor hun eindredactie; tenzij ze die (tegen betaling) hebben uitbesteed.

Dus mochten jullie t.z.t. een tikfout tegenkomen of een vergeten komma, dan weten jullie bij wie je aan de bel moet trekken. Bij ons. Uitgever Van Oorschot zei ooit: Geen enkel boek is foutloos. En zo is het ook. Ons boekje telt 30.929 woorden, dus het is heel goed mogelijk dat we iets over het hoofd hebben gezien. Maar we doen ons best; meer kunnen we niet doen. Toch?


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Het Beste van Thailandblog (6): Vol verwachting”

  1. Bob Bekaert zegt op

    Oei, laten we hopen dat de titel niet slaat op de verschijningsdatum toch?
    5 december is wel een heel eind weg! 🙂


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website