Een mooie video in HD kwaliteit. Het geeft een goed beeld van Bangkok en haar diverse ‘toeristische hotspots’.

Je ziet onder andere Khao San, Ratchapprasong, Patpong, Krao Si, Hualmphong Station, Siam station, Wat Pho, Siam Square, Central World Plaza, Wat Phra Kaew en Rambutri.

Het bijzondere is dat de maker van de video de meeste ‘spots’ zowel in de ochtend, middag als avond laat zien. De beelden zijn erg fraai omdat de camera lijkt te zweven.

3 reacties op “Toeristische hotspots in Bangkok (video)”

 1. Arnaud zegt op

  Inderdaad een mooi filmpje. De cameraman/vrouw maakt gebruik van een steady-cam.
  Dat is een soort statief met contra gewichten en gyroscopische ringen dat je met riemen op je lichaam bevestigd. Vroeger zeer duur, zwaar en bijzonder onhandig. Je moest in principe altijd met twee man werken, nu veel lichter en betaalbaar. Vandaar het ‘zweef idee’.
  Waarschijnlijk met een Canon 5D gedraaid.

 2. Eddy van Someren Brand zegt op

  Inderdaad netjes opgenomen.

  Alleen heb ik het geluk dat ik een acer 7750G heb … hiermee heb ik mogelijkheden de beelden scherper te bekijken … het werd bij mij binnengebracht op 480 … ik heb het vergroot en op1080 gezet …geweldig.

  Mijn dank en groetjes.
  Eddy.

 3. Pat zegt op

  De beelden zijn inderdaad erg fraai, maar ben ik nu de enige die opmerkt dat de straten in het filmpje zo verlaten zijn naar Bangkok-normen??

  Khao San road in the evening, maar er loopt bijna geen volk terwijl het elke keer ik daar was op de koppen lopen was. Patpong dezelfde vaststelling, geen drukte zoals we die allemaal kennen.

  Het lijkt wel of ze de straten even ontruimd hebben om dit filmpje te draaien!

  Vreemd.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website