(prawet puengsawangphol / Shutterstock.com)

Pattaya en de provincie Chonburi stopt met de controleposten voor inkomende en uitgaand verkeer, omdat het de overdracht van het virus alleen maar zou stimuleren.

Voorheen werden reizigers aangehouden voor temperatuur- en documentcontrole, maar het risico dat het virus aan elkaar wordt overgedragen, juist door de controleposten is groot.

De gouverneur van Chonburi, Pakarathorn Thienchai, heeft bevolen alle controleposten in de provincie Chonburi per direct op te heffen. Bij de posten werd de temperatuur van de passant gemeten en de documenten gecontroleerd.

Bron: Bangkok Post

1 reactie op “Pattaya schrapt COVID-19 checkpoints voor binnenkomst en vertrek”

  1. egbert zegt op

    Niet te geloven,controle posten opheffen om reden mogelijke overdracht covid virus,daar is toch adequaat op in te spelen met goede bescherminmgsmiddelen? ben bang als dit daar zo doorgaat dat aankomende winter de boel daar nog op slot zit, ergo een tweede india in de maak….


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website