Beste lezers,

Ik wil graag eens de Full Moon Party meemaken maar het probleem is dat ik zeer snel zeeziek ben en daarom, liever niet per boot naar het eiland ga.

Nu weet ik dat ze bezig waren om er een luchthaven te maken. Weet iemand hier hoe het daarmee staat. Is deze al bijna af?

Groetjes,

Marjolein


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

9 reacties op “Lezersvraag: Komt er nog een luchthaven op Koh Phangan?”

 1. Anita zegt op

  Hoi, ik heb dit op internet gevonden.

  Als alles volgens plan gaat – en dat zal waarschijnlijk niet – dan gaat Koh Phangan Airport eind 2017 open. Goed nieuws dus voor de liefhebbers van de Full Moon Party.

  • Danzig zegt op

   Als het vliegveld eind 2017 open gaat, dan verloopt dat dus niet volgens plan.

 2. Cathay zegt op

  Als je via Koh Samui gaat is het nog geen 20 min. Varen naar Koh phangan. Een pilletje tegen wagenziekte en voor je het weet ben je er.
  Plat gaan liggen is ook een optie.

  Veel plezier bij de fool Moon

  • Leo Th. zegt op

   Leuke woordspeling, en ja fool Moon lijkt inderdaad meer van toepassing te zijn dan full Moon party!

 3. Siam zegt op

  Gaat niet meer gebeuren omdat ze er achter zijn gekomen dat stukken land waar het vliegveld gebouwd zou worden, illegaal zijn gekocht en bovendien tot het national park behoren. Er loopt nu een onderzoek hoe dat heeft kunnen gebeuren.

  Dus voorlopig geen vliegveld gelukkig

 4. Renévan zegt op

  Als je bij YouTube Koh Phangan airport intikt zijn er verschillende filmpjes met een drone gemaakt waar je uit kan kiezen. De laatste van juli 2017 van een aardige zand vlakte. De eigenaar ßvan Kan airways die aan het bouwen is heeft doorgaans financiële problemen, dus ik zie er voorlopig nog geen vliegveld komen.

 5. Roel zegt op

  Er zijn problemen en niets wijst erop dat die problemen snel opgelost worden.
  https://kohphangannews.org/high-alert/environmental-officials-halted-airport-project-koh-phangan-island-3561.html

 6. Boss zegt op

  Hoop van harte dat er nooit en te nimmer een vliegveld komt , nog een van de weinige eilanden waar de massa toeristen niet gelost worden als een soort vee .

 7. Ria zegt op

  Wij nemen altijd de Raja ferry vanuit Suratthani. Een grote boot waar ook veel (vracht) auto s in gaan. nog nooit problemen gehad van geschommel. Zelfs kopje koffie kan rustig blijven staan. Voordeel is ook dat je niet van tevoren hoeft te reserveren. Wij reizen liever vanaf Suratthani dan van Chumphon vanwege deze ferry.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website