Zhorov Igor / Shutterstock.com

Voor degene die gebruik willen maken van Phuket Sandbox hierbij nog even nuttige informatie. KLM vliegt zoals bekend niet meer rechtstreeks op Phuket. Je kunt echter wel de gehele boeking doen bij KLM naar Phuket.

Je moet boeken met de optie meerdere bestemmingen, dan kun je apart invoeren: van Amsterdam naar Phuket voor de heenreis met de tussenstop in Singapore, Changi en de andere optie kun je zelf bepalen of je weer via Singapore met een tussenstop terugvliegt of rechtstreeks vanaf Bangkok naar Amsterdam.

Ze vliegen niet dagelijks met tussenstop volgens mij maar dat kun je zelf ff nakijken wat de opties zijn. Van Amsterdam naar Singapore, Changi met een overstaptijd van 4 uur en 10 minuten waarna je met Jetstar Asia naar Phuket vliegt. Totale vliegtijd 18 uur en 35 minuten. Ticket zal ongeveer € 850,- zijn.

KLM werkt samen met Qantas, het moederbedrijf van Jetstar. Dus een vertrouwde partner van de KLM wat je ook geen stress bezorgd met het overstappen in Singapore.

Check wel altijd de up to dates die overal gelden. Succes en welkom in Thailand 🇹🇭

Ingezonden door Wim


» Laat een reactie achter


Rating: 3.83/5. From 6 votes.
Please wait...

10 reacties op “KLM boeken voor een reis naar Phuket (lezersinzending)”

 1. Cornelis zegt op

  Als je toch via Singapore vliegt, zou ik zelf altijd kiezen voor Singapore Airlines. Vliegt dagelijks, met een snelle doorverbinding naar Phuket. Naar Singapore is er ook Premium Economy beschikbaar.

  • Danny ter Horst zegt op

   Dat is inderdaad een betere optie, als je nog geen KLM ticket hebt. Ik heb dat wel, dus ik ga proberen om te boeken. Mocht dit nu een stuk duurder zijn, dan ga ik kijken of ik kosteloos kan annuleren en dan alsnog via Singapore airlines gaan

 2. Wim zegt op

  Zou inderdaad ook een goede optie zijn

 3. Hans van Mourik zegt op

  Voor mij belangrijk naar of vanaf Changmai.
  Hans van Mourik

 4. Jurjen zegt op

  Goed advies, bedankt!

 5. Rafken zegt op

  Een tip voor de Belgen : Vanuit Brussel kan via Helsinki rechtstreeks op Phuket gevlogen worden met Finnair .
  Ooit eens gevlogen met Finnair naar Phuket en viel reuze mee. Wel dure eet-en drankshops bij overstap.

  • RobHH zegt op

   Niet alleen voor Belgen. Af Amsterdam kunt u ook vliegen naar Helsinki met Finnair. En daarvandaan dus door met datzelfde vliegtuig naar Phuket.

 6. John zegt op

  Waarom niet gewoon via Bangkok en dan met Bangkok Airways verder. Kan in 1 boeking en geen gezeur met bagage.

  • Ryan zegt op

   Helaas mag je niet naar Phuket via Bangkok als je de Phuket Sandbox gaat gebruiken. Eerste bestemming in Thailand MOET Phuket International Airport (HKT) zijn.

 7. P. Keijzer zegt op

  Ik had voor afgelopen zomer een ticket naar Phuket geboekt met de KLM via KL. Dit als Sandbox optie. Uiteindelijk is dat gecanceld door de KLM en moest ik een duur ticket van Qatar Airways kopen. Tot op de dag van vandaag heb ik geen refund gekregen. Het originele ticket was BKK-AMS en AMS-HKT geboekt online op KLM.com. Het lijkt een simpele casus en makkelijk oplosbaar, maar dat is het dus niet. 5 keer bellen, etc. KLM zegt dat het AF is, AF zegt dat het KLM is. Mijn advies: niet doen


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website