Bewoners en toeristen op het vakantie-eiland Phuket zijn gewaarschuwd voor een mogelijke plotselinge overstroming en gevaarlijke modderstromen nu er zware regen wordt verwacht in de provincie en in andere gebieden in zuidelijke regio’s.

Vooral het Thalang-district is risicovol nu het al sinds donderdagavond wordt getroffen door stortbuien. De adjunct-gouverneur voor Phuket, Prakob Wongmaneerung, liet gisteren weten dat ambtenaren klaar te staan ​​om te helpen en dat men de weersvoorspellingen nauwlettend moet volgen.

De meteorologische afdeling heeft laten weten dat meer dan de helft van Phuket van vrijdag tot en met zondag zal worden getroffen door hevige regenval. Er wordt ook zware regen verwacht in de provincies Chumphon, Surat Thani, Nakhon Si Thammarat, Phatthalung en Songkhla aan de Golf van Thailand.

Bron: Bangkok Post

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website