Phang Nga Bay – Kayaking (video)

Door Redactie
Geplaatst in Thailand video's
Tags: ,
23 december 2012

De baai van Phang Nga Bay is uniek. Een dagje bij deze baai is een onvergetelijke ervaring. Nogal opvallend aan deze baai zijn de enorme kalkstenen kliffen die loodrecht uit de smaragdgroene wateren steken.

De stad Phang-Nga ligt in het zuid-westen van Thailand. De baai van Phang-Nga is vooral beroemd om zijn vele en uitzonderlijk gevormde eilanden en rotsen.

Eén van de bekendste is Kho Tapu, bekend van de James Bond film “The man with the golden gun”. Kho Tapu betekent zoveel als “naald rots”.

Veel toeristen uit Krabi en het eiland Phuket maken een dagtocht naar Phang-Nga Bay en de eilanden in de omgeving. In deze video zie je een excursie met John Gray Sea Canoe. De toeristen die een tour geboekt hebben kunnen met een kano rondvaren in de grotten en langs de kalkstenen kliffen van Phang Nga Bay.

Bekijk de prachtige beelden van deze wonderschone baai.

[youtube]http://youtu.be/VwoVMeGMHpQ[/youtube]

2 reacties op “Phang Nga Bay – Kayaking (video)”

  1. john zegt op

    Ik heb eens de sunset sea-canoe tour gedaan, is wat minder druk. Kalksteenrotsen,grotten en verborgen lagune’s. Thailand op zijn top!

  2. Frits zegt op

    Was er dit jaar in april,heb die tour ook gedaan,helaas mocht je niet zelf kanoen maar alleen met een Thaise man die kanode,Jammer ,want ik doe nog steeds graag alles zelf.Er is een plaats in de buurt van krabi waar je zelf kunt varen,ik ben helaas de naam vergeten.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website