Duiken op Koh Tao (video)

Door Redactie
Geplaatst in Eilanden, Koh Tao, Thailand tips, Thailand video's
Tags: , ,
26 oktober 2021

Koh Tao is dé plek voor liefhebbers van snorkelen en duiken. Er zijn vele PADI duikscholen gevestigd op het Schildpaddeneiland, dus je kunt er ook kennismaken met de duiksport.

Koh Tao is een klein eilandje in het zuid-oosten van de Golf van Thailand in de buurt van Koh Phangan en Koh Samui. De kust bestaat uit rotsen, witte stranden en blauwe baaien. Het binnenland bestaat uit jungle, kokosnoot plantages en cashewnoot boomgaarden, waar je kunt wandelen. Er is geen massatoerisme, alleen kleinschalige accommodaties. Een eenvoudige bungalow aan of dichtbij het strand kost rond de zeven euro per nacht, en de meest luxueuze accomodatie kost rond de 100 euro per nacht.

Koh Tao is makkelijk te bereiken met de veerboot vanaf Koh Samui. De boot komt aan in het haventje dat Mae Haad heet, en vanuit daar gaan er taxi’s naar de verschillende stranden en accomodaties.

In de onderstaande video kan je de prachtige onderwaterwereld rondom Koh Tao bewonderen.


» Laat een reactie achter


Rating: 4.00/5. From 1 vote.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website