Uitgaanstip Bangkok: Funky Villa

Door Redactie
Geplaatst in Thailand tips, Uitgaan
Tags: , ,
15 juni 2019

Funky Villa is een populaire plek om te feesten in de chique wijk van Thonglor: Ekkamai. Deze uitgaansgelegenheid is meer dan een bar of club. Je kan er ontspannen op het terras of op de dansvloer.

De aankleding doet denken aan de jaren ’70 en is huiselijk. Je waant je een villa in de buitenwijk van de stad. Funky Villa is verdeeld in drie gedeeltes: voor rokers, een terras om rustig te dineren en de danszaal om te swingen.

Deze plek is populair bij jonge Thai uit de hogere klasse. De gerechten en drankjes zijn normaal tot wat duurder geprijsd.

Er is een concertpodium met een DJ-booth. Er zijn regelmatig optredens van live bands die populaire Thaise pop/rock spelen en dj’s die elektronische dansmuziek draaien. De avonden worden regelmatig opgesierd met locale artiesten zoals Lipta, Ben Chalatit, Season Five, Bodyslam, Singto Numchok, Big Ass, Getsunova, Mr.Team, ETC, Burin Boonvisut, Bee Peerapat, Musketeers en nog veel meer.

Funky Villa bevindt zich op Thonglor 10 en je kan er elke dag terecht van 19.00 tot 02.00 uur. De bar grenst aan de Demo Pub, daar kan je natuurlijk ook even gaan kijken.

Het kledingvoorschrift is chique dus pas je kleding daarop aan want de bezoekers van Funky Villa kleden zich vooral modieus. Bezoek de Facebook pagina om te zien of er optredens of speciale feesten op stapel staan.

Adres: Arena 10, Thonglor Soi 10, 10110 Bangkok

1 reactie op “Uitgaanstip Bangkok: Funky Villa”

  1. Roelof zegt op

    Wanneer ik Funky Villa google, staat er bij dat die “permanent gesloten” is 🙁


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website