Nachtleven in Bangkok (video)

Door Redactie
Geplaatst in Adult, Bars, Thailand tips, Uitgaan
Tags: , , ,
5 augustus 2023

Nana Plaza (TK Kurikawa / Shutterstock.com)

Het nachtleven in Thailand is beroemd en berucht. Wie de aardbol rond is geweest kan het beamen, bijna nergens ter wereld kan je zo uitgebreid uitgaan als in Bangkok, Pattaya en Phuket. Natuurlijk draait een groot deel van de entertainment industrie om seks, toch is er voor toeristen die daar niet voor komen ook van alles te beleven. De vele barretjes met live-muziek, uitstekende restaurants, discotheken, strandfeesten en winkelcentra zijn daar goede voorbeelden van.

In deze video zie je beelden van de meer beruchte kant van het uitgaansleven in Bangkok, zoals Soi Cowboy en Nana Plaza. Voor minder ruig werk is Hanrahans, een populaire Ierse pub op Soi 4 Nana, een aanrader. Hier geen freelancers of bargirls dus je kan er ongestoord een drankje drinken. Je kan er uitstekend  westers eten en je krijgt zeer grote porties.

Gulliver’s bar in Soi 5 is ook prima. De bar heeft een mooi interieur en de onvermijdelijke pooltafels. Je kan er prima naar sportwedstrijden kijken. De service van het personeel is wel wat minder.

Soi Cowboy valt vooral op door het vele neonlicht en doet aan als een kermis. Nana Plaza is wat meer ingetogen maar ook hier is het duidelijk waar het om draait. Neem er eens een kijkje als je er nog nooit geweest bent. Alleen het observeren is al een kostelijk vermaak op zich.

Video: Nachtleven in Bangkok

Bekijk hier de video:

1 reactie op “Nachtleven in Bangkok (video)”

  1. Sander zegt op

    Video dateert alweer van 7 jaar terug en de naam van de Irish Pub op Sukhumvit Soi 4 is inmiddels veranderd in Fitzgeralds, maar nog steeds een goede en relaxte plek om ongestoord mensen te kijken.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website