Wil jij een paradijselijk eiland bezoeken maar heb je geen zin in grote groepen toeristen om je heen? Dan is Koh Lao Lading een perfecte keus voor jou.

Koh Lao Lading is gemakkelijk te bezoeken vanaf Krabi met een dagtour. Overnachten kan daar helaas niet, maar je kunt er wel de hele dag genieten van het prachtige eiland.

Met een beetje geluk kan je er zelfs je eigen kokosnoot uit de boom plukken. Klinkt goed!

Bron: Amazing Thailand

1 reactie op “Koh Loa Lading, een paradijselijk eiland”

 1. Tommy zegt op

  Tja en dit soort artikelen helpen ook niet om de massa toerist hiervan weg te houden. Als je de reviews leest op Google maps, dan ontdek je al snel dat hier de lokale toeristen maffia al aardig zijn zakken vult. Volle stranden met toeristen!!! https://goo.gl/maps/6g4WWefg7cWnqZzb7

  En ja, als je nu gaat januari 2023 zal het vast nog niet druk zijn, maar over een jaar zijn we weer terug bij af helemaal als China weer los gaat…..

  Ben bang dat als de overheid niet ingrijpt om dit soort plekken te beschermen Thailand ten onder zal gaan aan zijn eigen toeristen succes.

  Geld is niet alles, en alles is niet alleen geld…….gaat dit een Thai maar uitleggen die vaak niet verder wil denken dan wat er over 5 minuten gaat gebeuren.

  Beste toekomstige toerist, blijf weg van dit soort plekken, als een tour operator je dit soort trips aanbied, weet dan dat je echt niet alleen op deze plek zal zijn, je veel te veel gaat betalen voor alles wat ze je aanbieden, en als je zelf een beetje avontuurlijk bent, je beter dit soort trips alleen of met een kleine groep kan doen tegen veel lagere kosten, en soms op veel mooiere plekken komt dan wat er word aangeboden door de toeristen maffia.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website