Hat Thang Sai is een prachtig strand gelegen in het noorden van de Thongchai-berg, in Thailand. Het strand was ooit de thuisbasis van het bungalowdorp Tawee Bungalow, dat bekend stond als het enige bungalowdorp op het strand en Hat Kiriwong werd genoemd. Nu is Hat Thang Sai een rustige en vredige plek waar toeristen kunnen genieten van het witte zand en de verkoelende zeebries.

Het strand is omringd door kokospalmen en pijnbomen en biedt een prachtig uitzicht op de omringende heuvels. Hat Thang Sai is een populaire bestemming voor diegenen die op zoek zijn naar een rustige en afgelegen strandervaring, weg van de drukte van de stad. Of je nu wilt zonnebaden, zwemmen, vissen of gewoon wilt genieten van het prachtige landschap, Hat Thang Sai is een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de natuur.

“Tawee Bungalow”

Hat Thang Sai bevindt zich in het noorden van de Thongchai-berg. Als je naar het noorden van het strand loopt, vind je veel meer mooie stranden zoals Hat Kaeo. Hat Thang Sai wordt dan een wandelpad naar veel omringende prachtige stranden die niet minder mooi zijn dan Hat Thang Sai zelf. In voorgaande jaren werd dit gebied gebruikt als industriegebied. Daarom werden alle resorts in het gebied verplaatst van het strand. Dit resulteerde in protesten tegen het project. Uiteindelijk werd het project een succes. Er zijn maar heel weinig resorts op de eerste kilometer ten noorden van de Thongchai-berg en op de omringende stranden langs het 3-kilometer strand.

Als je naar Hat Thang Sai komt vanuit Hat Bankrut, wordt de romantische route aanbevolen. Neem de strandweg 5 kilometer naar het noorden rond de Thongchai-berg waar je de Hat Thang Sai-weg zult vinden. Toeristen kunnen genieten van het uitzicht op het off-white strand, beschut door de rijen kokospalmen en pijnbomen. Dit is een van de prachtige ervaringen voor degenen die van wit zand en zeewind houden.

Adres: Thong Chai Nuea Bang Saphan Prachuap Khiri Khan 30150 – 11°21’54.4″N 99°34’52.4″E

Bron: TAT


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website