Wie even genoeg even van betonjungle Bangkok kan uitblazen in een heerlijk park zoals Suan Rot Fai oftewel “Train Park”. Dit is het grootste park van de drie groene gebieden aan de noordelijke kant van Bangkok. Het grenst aan de noordoostelijke zijde van Chatuchak Park. Suan Rot Fai was ooit een golfbaan voor de State Railway Association, maar is nu een openbaar park.

Het park is in trek voor buitenactiviteiten vinden en gratis tijdverdrijf. Veel families komen hier om te picknicken, terwijl sportievelingen graag een stukje fietsen over het drie kilometer lange pad door het park. Heb je geen fiets? Geen probleem. Je kan er één huren vanaf slechts 20 Baht per dag, afhankelijk van het model.

Er is een groot meer in het midden van het park, een tennisbaan en basketbalveld, een speelplaats voor kinderen en de enige vlindertuin en insectarium van Bangkok. Voor een tochtje op het meer kan je kano’s en roeibootjes huren.

TIP: Bezoek de gratis vlindertuin en insectariums terwijl je door het park fietst. Koop eten bij de omheinde ingang, huur een mat en ga lekker zitten voor picknick. Zo geniet je optimaal van jouw dag in Suan Rot Fai.

  • Kamphaeng Phet 3 Rd. (Mo Chit BTS of Chatuchak Park MRT).
  • Dagelijks geopend van 5:00 tot 21.00 uur.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website