Prachtig Thailand (video)

Door Redactie
Geplaatst in Stranden, Thailand video's
Tags: , , ,
7 maart 2022

De stranden van Thailand zijn wereldberoemd. Sommige behoren zelfs tot de fraaiste in de wereld en slepen jaarlijks prijzen in de wacht.

Zoals de stranden van de eilanden Phuket en Koh Samui, aan de west- en oostkust van het koninkrijk. Het is hier heerlijk zonnen, zwemmen, snorkelen en duiken.

Stranden Thailand

De wateren rond het bij Samui gelegen Koh Tao zijn bekend om de fraaie koraalriffen, terwijl de stranden van Koh Pha-Ngan overdag gebruikt worden om te zonnen, maar in de nacht van de volle maan veranderen in discoparadijzen. Een must voor de jonge toerist.

Aan de westkant van het schiereiland kunnen (en willen) we niet om Phuket heen. Dit grootste eiland van Thailand heeft alles te bieden wat een vakantieganger maar kan wensen. Schitterende stranden, maar ook stille baaien, veel winkels en een bruisend nachtleven. Dat concentreert zich op en rond het strand van Patong Beach. Vanuit Bangkok wordt dagelijks gevlogen op Phuket. Vanaf het eiland kan de gast duikexcursies maken naar Birmese eilanden, waar het leven onder en boven water nog onaangeroerd is.

Op het vasteland is Krabi een strandbestemming die steeds vaker wordt aangedaan. De stad beschikt sinds kort over een internationale luchthaven. De stranden zijn werkelijk paradijselijk en van Krabi varen vele longtail-boten naar de archipel van eilandjes voor de kust. De Phi Phi Islands vormen daarbij een zeker hoogtepunt en het is jammer om hier niet een nacht te blijven slapen.


» Laat een reactie achter


Rating: 1.00/5. From 1 vote.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website