Walking Street – Pattaya (video)

Door Redactie
Geplaatst in Pattaya, Steden
Tags: , ,
3 augustus 2018
View Apart / Shutterstock.com

Het is misschien wel de meest besproken straat van Thailand: Walking Street in Pattaya. De straat trekt voornamelijk nieuwsgierige buitenlandse toeristen aan en is daarom wel vergelijkbaar met de wallen in Amsterdam.

Het gebied omvat o.a. seafoodrestaurants, podia met live muziek, bierbars, discotheken, go-go bars en nachtclubs. Walking Street loopt vanaf de zuidkant van het strand tot aan de Bali Hai pier.

In 2010 is er, jammer genoeg, een afzichtelijk groot videoscherm geplaatst aan het begin van de straat, die kan je niet missen. Een aantal beroemde hotspots zijn gelukkig wel onveranderd, zoals de Beer Garden (net voor Walking Street) en de befaamde Bamboe Bar links bij de ingang van Walking Street.

Het gebied is vanaf 18:00 tot 2:00 uur afgesloten voor het verkeer. Je kan je auto parkeren bij het einde van de Bali Hai pier.

Video: Walking Street – Pattaya

Bekijk hier de video:


» Laat een reactie achter


Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website