Strandbestemming Pattaya (video)

Door Redactie
Geplaatst in Pattaya, Steden
Tags: , , ,
21 augustus 2018

Eén van de bekendste strandbestemmingen in Thailand is Pattaya. Deze badplaats is niet meer het idyllische vissersdorpje van weleer maar uitgegroeid tot een stad met een breed scala aan activiteiten, accommodaties en uitgaansgelegenheden.

Pattaya is een levendige badplaats die bezoekers trekt uit de hele wereld. Er is dan ook genoeg te doen voor toeristen zoals watersport, golf, winkelcentra, cabaret, dierentuinen en een Ripley’s Believe it or Not museum. Kortom in Pattaya zal jij je nooit vervelen.

Wil je ontspanning? Neem plaats in een van de vele strandstoelen en kijk uit over de zee. Neem een voetmassage op het strand en proef van de overheerlijke Thaise keuken. Natuurlijk kan je ook flaneren over de prachtige kilometerslange boulevard langs het strand. Gezinnen met kinderen kunnen met de spotgoedkope bahtbus gemakkelijk uitwijken naar Jomtien waar het strand breder is.

Pattaya heeft voor ieder budget de juiste accommodatie van basic tot extreem luxe. Kom er eens kijken en verbaas je over de vele mogelijkheden om plezier te hebben.

Video: Strandbestemming Pattaya

Bekijk hier de video:


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website