Klachten over slechte staat van strandboulevard in Pattaya

Door Redactie
Geplaatst in Pattaya, Steden
Tags: ,
19 november 2017

Vakantiegangers, bewoners en strandstoel verhuurders klagen over de slechte staat van het strandboulevard op sommige plekken op Beachroad in Pattaya.

Zoals elk jaar hebben de moessongolven in september en oktober flink huisgehouden en dat is te zien. De bestrating van het strandboulevard is beschadigd door verzakkingen. Er liggen betonresten op het strand en op sommige plekken stteek er betonijzer uit de grond.

Dit beeld nodigt niet uit tot een relaxte strandvakantie, vandaar dat de exploitanten van strandstoelen een beroep doen op de gemeente om woorden nu eens eindelijk in daden om te zetten. Zeker nu het toeristische hoogseizoen voor de deur staat.

Bron: Der Farang


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Klachten over slechte staat van strandboulevard in Pattaya”

 1. Constantijn van Ruitenburg zegt op

  Ach, het went. Gemeente??? Worden ze moe van. De beach road van Jomtien, die er nu weer wat redelijk uit ziet, zal binnen niet al te lange tijd ook wel weer drama zijn maar we blijven toch elk jaar weer komen….

 2. l.lagemaat zegt op

  Een oud probleem, zie posting”: “Herstel Pattaya Beach laat op zich wachten”.

  Momenteel wordt aan een plan gedacht om golfbrekers aan de kust aan te leggen!

 3. ton zegt op

  Ik ben er nu twee keer een dag of twee geweest en ik weet 1 ding zeker dit waren de twee laatste keren in Pattaya wat een kolerezooi niet normaal.
  Als je zo toeristen wil trekken die de gemeente en staats kas moeten spekken dan sla je falikant de plank mis. het is geen strand zal het ook nooit worden, Ik begrijp farrangs niet waarom die daar willen wonen echt niet. Toen ik er de laatste keer was voor familie aangelegenheden was het strand zo vervuild met plastic en daar liggen buitenlanders vrolijk tussen te zonnen. Absurd.
  Maar goed als mensen dat willen het zei zo maar gaat er echt iets veranderen ??? no way nu niet dan niet nooit niet

 4. Henk zegt op

  Heb de werkwijze een keer van dichtbij gezien ,in het straatwerk zat een gat van bijna 3×3 meter en bijna een meter diep ,ruim de helft was inmiddels volgegooid met alle soorten knoei zoals plasic,tempex,flessen en blad . Komt er een kleine vrachtwagen die er een paar m2 zand in kiept ,vervolgens een paar gemeentewerkers die met een schop een beetje egaliseren en vervolgens een stuk of 8 mannen en vrouwen die het stuk dichtleggen met straatklinkers . Een supergoede manier van werken is dat want deze mensen weten 100% zeker dat ze nooit werkeloos worden ,na de eerste regenbui kunnen ze. Immers met hetzelfde stukje weer aan de slag .

  • Renato zegt op

   De toeristen blijven toch wel komen. Is het niet voor het strand dan wel voor wat anders . Waarom zou men zich in het stadhuis druk maken om een stukje vervuild strand in Pattaya-Jomtien ?


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website