Een van de leukste excursies die je als toerist kunt ondernemen, is fietsen in Bangkok. Je maakt kennis met een deel van Bangkok dat je anders niet snel zal ontdekken.

De fietstochten in Bangkok zijn veilig en geschikt voor alle leeftijden. De Thaise gidsen spreken meerdere talen en beschikken over jarenlange ervaring. Op een comfortabele fiets maak je een uniek avontuur mee waar je nog lang over na zult praten.

Fiets mee door een doolhof van steegjes, zo smal dat zelfs de Tuk Tuk er niet door heen kan. Je gaat naar plekken in Bangkok die weinig toeristen ooit hebben gezien. Onderweg ontdek je de geur van kruiden, de culturele bezienswaardigheden, tempels en markten. Daarna steek je de oude Chao Phraya-rivier over met een boot naar het weelderige Prapadeang Park, beter bekend als de “longen van Bangkok”. Je komt terecht in een geheel andere wereld, al met al een uniek ervaring.

Video: Fietsen in Bangkok

Bekijk de video hieronder over fietsen in Bangkok:

13 reacties op “Fietsen in Bangkok, altijd leuk (video)”

 1. Mr BP zegt op

  Het is werkelijk geweldig. Covankessel is een Nederlandse organisaties maar er zijn er meer. Zij vertelden ons dat zeker 80 % van de fietsers Nederlanders of Belgen zijn. Daarnaast zijn er nogal wat Duitsers, Fransen en Engelsen. We hebben al drie keer een tour gedaan en wat ons opvalt is dat alle leeftijden meefietsen; van kinderen tot senioren. Het is een rustig tempo en er wordt vaak gestopt. Je conditie is dus niet belangrijk. Ik kan het echt iedereen aanraden.

 2. Ray zegt op

  Wat leuk om mezelf te zien in dat filmpje.
  Jammer dat de naam van de zaak er niet bijstaat.
  hahaha

  http://www.gobangkoktours.com

 3. Mark zegt op

  Ik raad de fietstour van deze organisatie aan: https://www.velothailand.com/

  Leuke tour door smalle straatjes en chinatown.

  Start samsen road vlakbij koa san road

 4. Gerard zegt op

  “Co van Kessel” is géén NL onderneming en wordt niet door Nederlanders geleid. Co van Kessel is al lang overleden.. men gebruikt alleen nog zijn naam.
  Ooit kocht Michel Hoes de firma van Co van Kessel, hert nu ABC biking.. een andere goede NL firma van André Breuer is Bangkokbiking

 5. Frank zegt op

  Ik heb veel gefietst in Bangkok. De beste fietstochten vind ik die van Michiel Hoes van Amazing Bangkok Cycling (ABC). Ze vertrekken heel centraal. Bij het Emporium skytrain station. Dat is op Sukhumvit, zijstraat 26.

  • Alexander zegt op

   Wij hebben al een aantal keren de allermooiste ervaringen met de fietstochten van Michiel Hoes van Amazing Bangkok Cycling (ABC).
   Het is werkelijk fantastisch op welke plekken je in de hoofdstad wordt gebracht waar je anders nooit zou zijn gekomen, een echte aanrader dus.

 6. appel300 zegt op

  De couchsurfing maandelijkse fiets tocht is ook geweldig en goed koop

  Dit is de Facebook grourl
  CS Monthly Cycling at Bangkrachao

  https://www.facebook.com/groups/448983695248648
  Veel plezier
  Gr.oetje

 7. marijke zegt op

  Jaren geleden een fiets tocht via co kessel door bangkok gemaakt.Een leuke tocht maar soms stond onze gids al aan de overkant vand de straat.Terwijl de groep nog moest komen.Lijkt mij toch niet zoals het hoort.

 8. Pascal Nijenhuis zegt op

  Ik heb een keer of drie een fietstocht gemaakt met de ABC (Amazing Bangkok Cyclist) Co van Kessel.

  Zeer zeker een aanrader als je een dag een “ander” Bangkok wilt ontdekken als de reguliere standaard plaatsen. Op de fiets kom je namelijk op plaatsen die je per bus nooit kunt bereiken.

  Fietsend bij mensen door hun keuken, woonkamer of wat voor gekkigheid dan ook. Ik kwam er eens zelfs een brandweer tuk-tuk tegen. Echt een aanrader dus!

  • PEER zegt op

   Beste Pascal,
   Je maakt ‘n foutje.
   ABC cycling is niet van wijlen Co van Kessel’s fietsbedrijf, maar Michiel Hoes.

   Maar wil je écht op fietsavontuur, dan moet je bij Etien Daniëls zijn van Clickandtravel in Chiangmai.
   Die bied ‘n echte Thailand-tour aan. Op maat zelfs : jij geeft aan hoeveel km p/dg en hij regelt de trip incl hotelovernachtingen.en de prijs is alleszins heel redelijk.
   Welcome to Thailand

   • Sandra zegt op

    Beste Peer,

    Bij Etienne Daniels hebben wij meerdere fietstochten gedaan, altijd tevreden tot wij hoorden dat de gidsen niet betaald werden voordat je ging fietsen en zij de fietsen in orde brachten maar ook na het fietsen( fietsen schoonmaken).
    Misschien is het nu anders maar destijds was het toen voor ons klaar. Nu fietsen wij in Bangkok en Chiangmai met Andre Breuer en in Sukhothai met Sukhothai Bicycle tours en die zijn in één woord geweldig, zoveel kennis van het land. Perfect koppel, verheug mij erop om straks weer te kunnen fietsen in Bangkok,Sukhothai en Chiangmai.

    Sandra

 9. Hein zegt op

  Erg leuke ervaring… fietsen door Bangkok . Veel toeristische attracties gepasseerd . 10 jaar geleden tijdens de watersnood in Bkk . Zou aanvankelijk toen in november de Marathon van Bkk lopen, maar werd uitgesteld ! Vakantie was geboekt dus toch het beste er van gemaakt. Noodrantsoenen mede samengesteld en gevuld bij het Rode Kruis. Verder veel ondernomen waaronder het fietsen hij Co’tje van Kessel. Vertrek was volgens mij vanaf een Hotel tegenover het ChinaTown . Goede begeleiding met toen zelfs Nederlandse gids bij de crew. Uiteindelijk in februari 2012 opnieuw reis geboekt en de uitgestelde Marathon van Bangkok gelopen en bij de finish tot tranen geroerd door de gecompliceerde aanloop ernaartoe ….. geniet nog steeds van de beleving.

 10. Frank R zegt op

  Wij fietsen iedere keer dat we in Thailand zijn bij ABC. Amazing Bangkok Cycling en het is echt amazing. Michiel Hoes, de eigenaar heeft altijd een mooi verhaal klaar! Ze zitten gunstig bij het Emporium op Sukhumvit in de buurt. Echt een aanrader dus!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website