Een van de leukste excursies die je als toerist kunt ondernemen, is fietsen in Bangkok. Je maakt kennis met een deel van Bangkok dat je anders niet snel zal ontdekken.

De fietstochten in Bangkok zijn veilig en geschikt voor alle leeftijden. De Thaise gidsen spreken meerdere talen en beschikken over jarenlange ervaring. Op een comfortabele fiets maak je een uniek avontuur mee waar je nog lang over na zult praten.

Fiets mee door een doolhof van steegjes, zo smal dat zelfs de Tuk Tuk er niet door heen kan. Je gaat naar plekken in Bangkok die weinig toeristen ooit hebben gezien. Onderweg ontdek je de geur van kruiden, de culturele bezienswaardigheden, tempels en markten. Daarna steek je de oude Chao Phraya-rivier over met een boot naar het weelderige Prapadeang Park, beter bekend als de “longen van Bangkok”. Je komt terecht in een geheel andere wereld, al met al een uniek ervaring.

Video: Fietsen in Bangkok

Bekijk de video hieronder over fietsen in Bangkok:


» Laat een reactie achter


2 reacties op “Fietsen in Bangkok, altijd leuk (video)”

 1. Mr BP zegt op

  Het is werkelijk geweldig. Covankessel is een Nederlandse organisaties maar er zijn er meer. Zij vertelden ons dat zeker 80 % van de fietsers Nederlanders of Belgen zijn. Daarnaast zijn er nogal wat Duitsers, Fransen en Engelsen. We hebben al drie keer een tour gedaan en wat ons opvalt is dat alle leeftijden meefietsen; van kinderen tot senioren. Het is een rustig tempo en er wordt vaak gestopt. Je conditie is dus niet belangrijk. Ik kan het echt iedereen aanraden.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +3 (obv 3 stemmen)
 2. Ray zegt op

  Wat leuk om mezelf te zien in dat filmpje.
  Jammer dat de naam van de zaak er niet bijstaat.
  hahaha

  http://www.gobangkoktours.com

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: 0 (obv 0 stemmen)

Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website