Nederlandse voetballer Rutger Worm tekent in Thailand

Door Redactie
Geplaatst in Sport, Voetbal
19 juli 2013

De Nederlander Rutger Worm heeft een nieuwe club in Thailand gevonden. De 27-jarige Nijmegenaar en voormalig NEC speler tekent voor een halfjaar bij Chiangrai United.

Worm gaat daar spelen onder trainer Henk Wisman, die een maand geleden coach werd van de club uit Noord-Thailand. “Hij kende mij nog uit Nederland. Zo zijn de contacten ontstaan”, legt Worm vanuit Thailand uit. “Ik teken nu voor een halfjaar, omdat de competitie hier al halverwege is. Dus tot december. Daarna zien we wel weer.”

Worm is de tweede Nederlander die voor Chiangrai United gaat spelen. Mitchell Kappenberg tekende onlangs ook bij de club. Voor Worm is het zijn tweede buitenlandse avontuur. Eerder speelde hij twee jaar in Australië voor Melbourne Heart. De voetballer kreeg na afgelopen seizoen geen nieuw contract bij eerstedivisionist FC Emmen.

1 reactie op “Nederlandse voetballer Rutger Worm tekent in Thailand”

  1. Johan zegt op

    Naar mijn weten is dit dan inmiddels de derde Nederlander. Was verleden jaar in Chiang Rai (en ga dit jaar weer) en toen zaten er al twee wat ik hoorde. Eentje van FC Den Haag en die andere was mij onbekend. Jammer dat de competitie stilligt als ik in Thailand ben anders had ik zeker een x’tje gaan kijken. Zeker na dat filmpje op youtube afgelopen week.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website