Wie gaat winkelen in Bangkok zal verbaasd zijn over het enorme aanbod van luxe winkelcentra. Toch heeft Bangkok meer te bieden dan bijvoorbeeld Paragon en MBK.

Wanneer je op zoek bent naar een goede prijs-kwaliteit verhouding is de Platinum Fashion Mall een aanrader. Nog een tip: steek de weg over en bezoek de Pratunam Wholesale Market. Waarschijnlijk de goedkoopste markt in Thailand. Dit is de plaatst waar overtollige voorraden voor een prikkie worden verkocht. Je kan hier uitstekend terecht voor kleding, maar ook voor accessoires, sieraden en schoenen.

Siam Square is weer een stuk duurder maar wel een mooie cluster van winkels waar je kan funshoppen. De Siam Vintage is een een overdekte doolhof van eclectische jonge designer collecties. Je koopt hier unieke kledingstukken tegen redelijke prijzen.

Talat Rot Fai

Aan de andere kant van het spoor vindt je Talat Rot Fai oftewel de treinmarkt. Talat Rot Fai komt tot het leven na zonsondergang. Het is de plek waar je moet zijn voor retro kleding, meubels en artefacten. Alles tegen schappelijk prijzen.
Breng ook een bezoek aan het vroegere een treinpakhuis aan de rechterkant waar de nostalgische jaren ’30 tot leven komen.

Video Bagging a Bargain in Bangkok – the real Bangkok shopping world!

Bekijk hier de video:

[vimeo]http://vimeo.com/59486846[/vimeo]

1 reactie op “Winkelen in Bangkok: Veel, gevarieerd en goedkoop (video)”

  1. ReneThai zegt op

    In het filmpje wordt gezegd dat Talad Rotfai vlakbij Khampaeng Phet – Chatuchak is . Deze markt is echter bijna een jaar geleden verplaatst . Het is nu in de buurt Srinakarin soi 51 , achter het Seacon Square shopping center . Het makkelijkst te bereiken door met de skytrain naar UdomSuk te reizen en vandaar een taxi te nemen.

    https://www.facebook.com/taradrodfi

    Rene


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website