‘The Market’ – Bangkok, een nieuw fenomeen

Door Joseph Jongen
Geplaatst in Shoppen, Winkelcentra
Tags: ,
9 maart 2019

In Bangkok kan iedere vrouw en waarom ook niet mannen, het hart ophalen. Denk maar aan het luxueuze en grootse Siam Paragon of het dicht daarbij gelegen Central. Op Sukhumvit road tref je Terminal 21 en Emporium en het ertegenover gelegen EmQuarter aan, om maar enkele van de vele shopping centers te noemen

Pas geopend en geheel nieuw is ‘The Market’ gelegen tegenover Central bij Chidlom en direct naast de Big C. Het is een zeer ruim opgezet warenhuis met een eigen gezicht en dito uitstraling.

In feite zijn het twee bijna aan elkaar grenzende panden waar je simpel via de uitgang van het ene pand zo weer de ingang van het andere pand binnenstapt. Eten kun je in de meeste warenhuizen maar in het rechtsgelegen gebouw van The Market staat de gehele benedenverdieping in het teken van lekkernijen uit vele windstreken. Normaliter tref je op deze best verkopende verdieping bijna altijd de echte winstbrengers aan, namelijk de parfums en cosmetica.

Het verschil tussen andere centra is opmerkelijk. Veel ruimte en naar mijn persoonlijke beleving een leuk sfeertje. Het nieuwe warenhuis zal zich echter in de toekomst nog moeten bewijzen.

Voor veel internationale merken is het aanwezig zijn vaak belangrijker dan de omzetcijfers. Om je heen kijkend zie je bij alle centra bij veel wereldmerken nauwelijks kopers.

Ben benieuwd hoe het The Market zal vergaan tussen zoveel unieke andere majestueuze shopping centra met een groot aanbod van alle wereldmerken.

No votes yet.
Please wait...

6 reacties op “‘The Market’ – Bangkok, een nieuw fenomeen”

 1. Willy Bëcu zegt op

  Ik was er eergisteren en het was er…doods…. Héél weinig volk!

 2. rene23 zegt op

  Ook gaan winkelen in ICONSIAM, dat is de overtreffende trap van alle winkelcentra!

 3. Dieltjens zegt op

  Iconsiam is topper

 4. Theo volkerijk zegt op

  Allemaal heel dure winkels
  Alleen voor mensen met veel geld

 5. Jacob zegt op

  de el cheapo’s, waaronder ik mezelf ook beschouw, gaan naar Seri Center
  Voordelig en goed winkelen…

 6. JAc zegt op

  Naast Big C op Ratchadamri road schuin tegenover Central World………al helemaal niet op Sukhumvit en zeker niet tegenover Central op Chit lom!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website