Tesco wil meer service

Door Redactie
Geplaatst in Shoppen, Winkelcentra
Tags:
4 april 2013

Het succes van Tesco in Azië maakt het voor bedrijf mogelijk om in Engeland zijn strategie beter te bepalen. Tesco is bezig om te onderzoeken of ze de supermarkten om kunnen zetten naar een winkels met meer voorzieningen.

De twee grootste internationale markten voor Tesco zijn Zuid Korea en Thailand. De hypermarkten zijn vaak aanwezig in winkelcentra.

Tesco is de grootste supermarktketen in Thailand. Het bestaat uit meer dan 1.400 winkels en heeft plannen om er dit jaar nog 350 extra te openen. Daarnaast zijn ze een belangrijke speler in het ontwikkelen van winkelcentra in Thailand. Twee en twintig van deze centra zijn afgesplitst in een apart genoteerd vastgoedfonds. “Het creëren van detailhandelvoorzieningen doen we in Azië al enige tijd en wij hebben veel aanbiedingen voor de lokale consument,” aldus de heer Masters.

In Engeland onderzoekt Tesco momenteel de mogelijkheid om de supermarkten om te zetten naar winkels met meer voorzieningen. Tesco heeft het familierestaurant Giraffe gekocht en ze hebben Harris+Hoole koffiecorners en Euphorium bakkerijen geopend in hun winkels. Iedere markt is anders maar de ervaring vanuit Azië komt hier goed van pas.

Tesco opent deze week in Bangkok officieel een website voor het online kunnen bestellen van voedingsmiddelen. Later dit jaar volgt Shanghai.

Bron: telepgraph.co.uk

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website