Op 26 oktober heeft de Nederlandse investeerder ECC haar meest recente project, Promenada Resort Mall in Chiang Mai, Thailand, feestelijk geopend.

Promenada Resort Mall is het eerste winkelparadijs in Thailand met de allure van een vakantieresort. De feestelijke activiteiten werden onder andere bijgewoond door Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Dr. Chao Duengduen Na Chiangmai. Tevens waren veel investeerders uit Nederland gekomen om de opening van het winkelcentrum bij te wonen.

Een van de feestelijke hoogtepunten van deze dag was de finale van Elite Model Look Thailand 2013, een onderdeel van ’s wereld meest prestigieuze modellenverkiezing.

Tjeert Kwant, CEO van ECC: “Sinds de informele opening in juni hebben we al meer dan 1,3 miljoen bezoekers mogen verwelkomen en bijzonder veel positieve reacties mogen ontvangen. Promenada biedt een fantastische mix van lokale en nationale Thaise merken en befaamde internationale merken. Dit gegeven, samen met Promenada’s volstrekt unieke combinatie van binnen- en buitenruimten, zorgt dat het winkelcentrum de sfeer en uitstraling heeft van een luxe vakantieresort.”

Het winkelcentrum met een oppervlak van 92.800 m2 is gebouwd in Chiang Mai, een snel groeiende regio in het Noorden van Thailand. Wetenschap, toerisme, distributie, software- en productontwikkeling zijn belangrijke groeisectoren in deze regio.

De Thaise overheid wil Chiang Mai, met haar internationale luchthaven en goede infrastructuur, ontwikkelen tot de economische motor voor het noorden.

Bezoek voor meer informatie: www.eccinvest.com of www.promenadachiangmai.com

Video opening Promenada Resort Mall in Chiang Mai

Bekijk hier de video:

[youtube]http://youtu.be/Z7fjXwMJSP8[/youtube]

9 reacties op “Nederlandse investeerder opent winkelcentrum in Chiang Mai”

 1. Michiel zegt op

  Zit nu in chiang mai centrum waar bijna alle touristen verblijven. Wilde wel even kijken daar. Kost je vanuit het centrum +- 400thb ret. aan taxi kosten. Shopping mall staat niet eens op de stads plattegrond is dus een eind buiten de stad.

 2. Lenoir Andre zegt op

  We waren er vanmorgen nog, zeer mooi concept, veel ruimte,, eindelijk eens een ander soort Shopping dan al de winkels naast mekaar in lange gangen ! Goede foodcourt met plaatselijke maar zeker ook westerse food !
  En niet te vergeten de Rimping Super Market ook in de stijl van het geheel met verse producten en zeer vriendelijk personeel !! 9,5/10 voor het geheel !!

 3. Lenoir Andre zegt op

  Ps voor Michiel, dit prachtige Shopping complex staat nog niet op kaart, ze is pas open !
  En slechts een paar kilometer vd stad ? Mss even onderhandelen over de prijs, ! Grtjs ,)

 4. Gringo zegt op

  Naar goed Thais gebruik is dit winkelcentrum dus bijna een jaar later dan gepland geopend. Er zijn in 2011 en 2012 al postngs op dit blog hierover geeest.

  De video is indrukwekkend en ik hoop, dat het in werkelijkheid ook een succes wordt voor de Nederlandse investeerders!

  Het zou leuk zijn als mensen, die in Chiang mai wonen of verblijven er eens gaan kijken en daar een verhaaltje voor ons over schrijven.

 5. marijke zegt op

  Hoi lekker straks in feb weer wat te kijken er moeten mooie winkels zijn Het winkelcentrum zou eigenlijk dec 2012 al geopend worden.Dus het is wat later geworden maar maakt niet uit weer iets om te bezoeken als we overwinteren in changmai.Kijk er nu al naar uit ben benieuwd of er ook een grote supermarkt bij is maar dat zal wel.

 6. bert van liempd zegt op

  Ben er nu twee keer geweest eerst na de opening werkzaamheden nog in volle gang en heel veel winkels niet open, maar ging ook speciaal voor de Rimping supermarkt. De tweede keer vorige week nu wel de winkels open maar door de grote ruimtelijkheid binnen het gebouw niet overzichtelijk, de enige die groot uitpakte was Den Chai computer, camera en tv. Veel koffie stalletjes met de bekende Thaise koffiemerken, het deed saai aan ook door het ontbreken van gezellige zitjes er was dan ook weinig volk. Het was een grote ramp om je moterbike kwijt te raken drie keer het gebouw moeten rondrijden. De taxi prijs vanuit centrum is 150 bath heen en het zelfde terug dit is binnen Chiang Mai een vaste prijs. Zal er geen derde keer meer naar toegaan.

 7. janbeute zegt op

  Weer een leuke film om naar te kijken .
  Een Nederlandse investeerder opent een shopping mall inChiangmai .
  Niks mis mis mee , Hollands positief ondernemerschap in de verre landen .
  Maar waar ik mij aan erger is , dat ik en ik denk vele van onze Hollanders die hier wonen in de direkte omgeving van Chiangmai niet van op de hoogte gesteld zijn .
  Oh ja bij de Hollandse ambassade zal het hun wel niet ontgaan zijn .
  Waar blijft hun nieuws brief , ik zie hem al lange tijd niet meer .
  Ik hoop dat deze shoppingmall een succes wordt dit in tegenstelling tot het Hollandse consulaat in Chiangmai .
  Deze is helaas na ongeveer een jaar ten ondergegaan .
  Vraag van JANTJE is waar kan ik deze shoppingmall vinden in Chiangmai .
  Ben daarom ook zeer nieuwsgierig om dit Hollandse project met mijn vrouw te kunnen bezoeken .
  Misschien al deze week op de chopper .
  Of ik er iets zal kopen moet nog blijken , maar ik las dat er ook een Rimpingmarkt is en dat is voor mij wel interresant .

  Groetjes Jantje .

 8. Lenoir Andre zegt op

  Beste Bert, dom van drie keer rond de mall te rijden, er zijn onder de shopping autostandplaatsen en motorparkeerplaatsen voorzien, je kan van daar uit met de roltrap naar boven.,raar toch dat sommige mensen zulke commentaren geven !
  Het geheel ligt op 10min vd stad,, ps ook leuk om te bezichtigen in de buurt is het mooie park,,,

 9. RonnyLadPhrao zegt op

  Ik weet niet of jullie hier wat aan hebben ivm transport maar misschien is de shuttlebus wel iets.

  http://www.rimping.com/?page=promotion&no=8


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website