Talpa TV producties is op zoek naar expats die vrijgezel zijn

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Oproepen
Tags: , ,
19 april 2017

Voor een nieuw format is Talpa op zoek naar Nederlanders die voor lange tijd in het buitenland wonen. Liefde is universeel, maar het blijkt voor expats toch lastiger te zijn om een Nederlandse partner te vinden.

In dit internationale integere programma gaan we mannen en vrouwen nieuw geluk in de liefde bezorgen. Of je nu in het buitenland zit voor ontwikkelingswerk, als diplomaat, duikinstructeur, sporter, bankier of in de hotellerie werkt. Iedereen is uiteindelijk op zoek naar de ultieme liefde.

Ben jij of ken jij een geschikte kandidaat? Mail dan jouw contactgegevens, foto en een korte omschrijving van jezelf naar: expat@talpa.tv Bellen mag ook altijd: +31 35-5333 791


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

16 reacties op “Talpa TV producties is op zoek naar expats die vrijgezel zijn”

 1. Khun Peter zegt op

  Een expat in Thailand die vrijgezel is? Dat is een witte raaf!

 2. Fransamsterdam zegt op

  Een expat in Thailand die op zoek is naar een Nederlandse partner?
  Die heeft mannen in witte jassen nodig.

  • Dina zegt op

   De mannen denken weer alleen aan zichzelf.. genoeg leuke vrouwen aanwezig [meestal gescheiden..doordat die mannen zonodig een Thaise willen] en die weer een leuke man zoeken.

   • Ruud zegt op

    Klopt helemaal, en ik denk dat er voldoende mannen zijn, die in Thailand willen wonen met een landgenote…alleen ben ik deze nog niet veel tegen gekomen. Je komt anders wel veel Amerikaanse koppels tegen in Thailand…

  • John Chiang rai zegt op

   Het gaat bij het zoeken naar vrijgezellen om Nederlanders die in het buitenland wonen,en graag een Nederlandse partner aan hun zijde vinden. Het valt mij op dat veel expats in Thailand al haast net zo denken als vele Thais,en Thailand houden voor het grootste en belangrijkste gebied in deze wereld. Voor alle duidelijkheid,het buitenland waar gezocht wordt naar vrijgezellen, is echter vele malen groter als in vergelijk het kleineThailand. Nu heb ik niets tegen een Thaivrouw,ik ben zelf jarenlang getrouwd met mijn thaivrouw,maar kan tevens ook Nederlanders begrijpen die om wat voor reden ook, graag een Nederlandse partner aan hun zijde hebben.

  • Rob V. zegt op

   Iemand die categories een bepaalde groep uitsluit op basis van herkomst, nationaliteit of wat ook heeft mannen in witte jassen nodig.

   Ik begrijp dat mensen diverse voorkeuren hebben, de een voelt meer voor blonde haar en blauw ogen, een ander heeft een zwak voor rode harige, een derden heeft liefst een maatje meer, nummer 5 valt op spierbundels, nummer zes heeft vaker een zwak voor (oost) Aziaten etc. niets mis mee, ik heb ook mijn voorkeuren.

   Maar categorisch een groep uitsluiten of je specifiek beperken tot alleen een bepaalde groep? Daar doe je jezelf mee te kort. Denk ook aan dromen over een soort van ideaal beeld (het gras is groener aan de andere kant?) en dan van een koude kermis thuis komen…

   De expat is maar tijdelijk in het buitenland, een partner uit het eigen land heeft dan zo zijn voordelen maar uiteindelijk moet iemand gewoon een leuke match vinden. Die vonk kan tussen ieder overslaan als beiden de X factor in de ander zien.

   Is wel goed zoeken, of een programma daar nu bij kan helpen? Daar zet ik mijn vraagtekens bij. De meeste redden zich prima zelf. Maar als een zetje in de rug iemand verder helpt, prima. maar mij niet gezien.

 3. RuudRdm zegt op

  Ik zou het niet doen: ingaan op een uitnodiging als deze. Commerciele TV-makers gaat het niet om wat mensen in den vreemde beweegt. Ook niet op gebied van de liefde. Het gaat hen om het scoren van kijkcijfers met allerlei programma’s waarmee grof geld kan worden verdiend.

 4. Kees zegt op

  Talpa realiseert zich blijkbaar niet dat Thailand niet de meest geschikte markt is voor dit TV concept. Ik denk uberhaupt dat mensen die besloten hebben om in het buitenland te gaan wonen en werken niet per se naar een Nederlandse partner op zoek zijn. Plus, met alle huidige dating apps heb je Talpa niet echt nodig lijkt me. Hebben ze niet echt goed over na gedacht bij Talpa.

 5. NicoB zegt op

  Het gaat hier dus om:
  1. expats,
  2. die voor lange tijd in het buitenland wonen,
  3. op zoek zijn naar liefde,
  4. voor wie het ook nog eens lastiger is een Nederlandse partner te vinden.
  Wauw, dat wordt echt zoeken naar kandidaten met dit nieuwe format.
  Succes Talpa, hoop dat het meer succes heeft dan met het overnemen van TPG.
  NicoB

 6. John Chiang rai zegt op

  De meeste alleenstaande mannen die vrijwillig voor een leven als expat in Thailand gekozen hebben, zijn o.a.ook meestal gecharmeerd van de Thaise vrouw. Als dit niet het geval was, waren ze met zekerheid in Nederland gebleven,of hadden meteen een Nederlandse partner meegenomen. Anders is het met vrijgezellen die voor hun werk in Thailand wonen,en liever een Nederlandse partner aan hun zijde hebben.
  Verder gaan in bovenstaande reactie’s velen aan het feit voorbij,dat dit programma niet specifiek voor expats gemaakt is die toevallig in Thailand wonen. Ook in veel andere landen wonen mensen,die liever een Nederlandse partner hebben,waarmee ze ook qua denken,en gesprekstof meer op een lijn liggen. Iemand die dit alles niet zo belangrijk vindt,en liever een vrouw aan zijn zijde heeft die vaak 20jaar, of meer jonger is, is inderdaad beter bediend deze in Thailand te zoeken. De meeste jonge vrouwen in Nederland,zijn niet aangewezen op financieel onderhoud,en zullen daarom haast nooit een dergelijk offer brengen om het bed te delen met een veel oudere man.

 7. Slagerij van Kampen zegt op

  Een Nederlandse partner blijft natuurlijk financieel de beste keuze. Heeft u echt nog de looks, dus volgens de farangas en niet volgens de Thais, en ze is ook nog eens 15 jaar jonger met een eigen pensioen: Bingo!

  • chris de boer zegt op

   Wat een verschrikkelijk vooroordeel dat en Nederlandse partner financieel de beste keuze is. Blijkbaar niet op de hoogte van het feit dat steeds meer rijkere Thaise vrouwen met een goede opleidinng getrouwd zijn met een buitenlander. Ik zou eens wat huiswerk gaan doen. Veel jongere Thaise filmsterren van vandaag hebben een buitenlandse vader en zijn maar 50% Thais.

  • NicoB zegt op

   Dat een Nederlandse partner financieel de beste keuze zou zijn trek ik wel heel erg in twijfel.
   Dit is typisch een reactie van iemand die vind dat z’n Thaise vrouw hem financieel uitkleed.
   Als je vind dat je, ook financieel, uitgekleed wordt door je Thaise vrouw en je dat niet wilt, dan kun je daar op vele manieren een einde aan maken.
   Dat uitkleden kan net zo goed door een Nederlandse partner gebeuren als je dat maar laat aanwoekeren zoals je je Thaise vrouw laat doen.
   Bovendien, wie garandeert dat een Nederlandse partner een eigen pensioen heeft?
   Als je niet al partnertoeslag Aow hebt krijg je die ook niet meer, afgeschaft, sterker, als je partner nog geen eigen Aow heeft, krijg je ook met een Nederlandse partner samenwonend geen Aow voor een alleenstaande meer, maar de Aow voor een samenwonende.
   Bingo kunnen we allemaal wel roepen, maar je moet eerst de juiste cijfers getrokken zien.
   NicoB

 8. fred zegt op

  Once a Thai Always a Thai……Persoonlijk ken ik bitter weinig mannen die na een relatie met een Thaise dame terug willen naar Westerse vrouwen…..Ik denk ook wel dat dat een hele opdracht is.

 9. Maarten zegt op

  Waarom zouden expats (vrouw of man) die bewust gekozen hebben voor een (werkzaam) leven in het buitenland juist daar en dan een partner zoeken van dezelfde nationaliteit. Je maakt het jezelf dan wel erg moeilijk.
  Maar dat soort zaken bestaan wel en organisaties als ‘internations’ helpen je om met gelijkgestemden, vaak ook op nationaliteit, in contact te komen.

  Kan allemaal heel goed voorals als je er te laat achterkomt dat je toch een beetje veel heimwee hebt en de verkeerde keuze hebt gemaakt maar alle schepen al achter je hebt verbrand en je grote gedeelte van je kapitaal aan de verkeerde kant van de bar is opgemaakt…

  Ik denk dat Talpa het zichzelf onnodig moeilijk maakt door in een land als Thailand waar de meeste expats wat ouder zijn en voor een andere reden dan werk zijn aangeland een dergelijk onderzoek te gaan doen…
  Fat chance larry, we love thai chicks!!

 10. Jack G. zegt op

  Ze zoeken wereldwijd en het is geen verkeerde gedachte om eens onder de expats op deze aardbol te gaan kijken omdat boer zoekt vrouw internationaal best aardig scoorde. Daar zaten ook 2 bedrijfsleiders bij die een Nederlandse vrouw op hun verlanglijstje hadden staan. Dus er is wereldwijd wel vraag. En niet iedereen die voor zijn werk een aantal jaren naar het buitenland gaat is in bereidt om helemaal lokaal te gaan.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website