Holland in volle bloei

Door Redactie
Geplaatst in Opmerkelijk
Tags: , ,
30 maart 2017

In de Engelstalige krant The Nation staat een leuk stukje Holland promotie. Het gaat over de recent geopende Keukenhof, altijd goed voor mooie plaatjes met kleurrijke tulpen. De 68ste editie van Keukenhof is op 21 maart officieel geopend en stond in het teken van Dutch Design én het nieuwe entreegebouw.

Christien Meindertsma, Dutch Design Award winnares heeft een belangrijke rol vervuld tijdens de officiële opening van Keukenhof. Hollandse ontwerpers worden wereldwijd gewaardeerd om hun toonaangevende ideeën op het gebied van mode, grafische vormgeving, gebouw- en meubelontwerp. Zij zijn de inspiratiebron voor het thema van dit Keukenhof seizoen. Dutch Design is verwerkt in het bloembollenmozaïek, een van de hoogtepunten in het themajaar.

Daarnaast zijn de bloemenshows in het Oranje Nassau Paviljoen geheel in het teken van Dutch Design. Ook is een van de inspiratietuinen aan het thema gewijd en wordt er met mode- en meubelontwerp invulling gegeven aan de orchideeën en anthuriumtentoonstelling in het Beatrix Paviljoen.

Keukenhof is vanaf donderdag 23 maart voor het publiek geopend. Acht weken later, bij de sluiting op 21 mei 2017, zullen meer dan 1 miljoen bezoekers uit alle delen van de wereld de bloemententoonstelling hebben bezocht.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Holland in volle bloei”

 1. Corretje zegt op

  Men is hier in Bangkok bezig een klein Holland te bouwen. Het moet straks alle facetten van ons verre vaderlandje laten zien. Uiteraard o.a. datgene wat de Keukenhof in Nederkand biedt. En nog veel meer van molens, klompen enz.
  Het komt te liggen in Thonburi in Bangkea. Is nog lang niet klaar.
  Ben zeer vereerd reeds een uitnodiging ontvangen te hebben voor de opening. (datum nog niet bekend)

 2. dirk zegt op

  Wonderlijk mooi.
  Ik ben er verleden jaar geweest in het Keukenhof met mijn Thaise echtgenote en haar dochter.Ze vonden het fantastisch .Voor herhaling vatbaar.

 3. Jack G. zegt op

  Helaas voor vele toeristen is de Keukenhof maar kort open. Ik spreek geregeld Aziatische toeristen in het vliegtuig die in bv november de Keukenhof willen gaan bezoeken. Ik adviseer ze dat even goed na te vragen of het wel open is. Maar goed, zij bezoeken Amsterdam 2 a 3 dagen dus die hebben genoeg andere opties over denk ik dan.

 4. Eddy Lampang zegt op

  Vandaag hebben mijn Thaise echtgenote en ik een prachtige dag beleefd in Keukenhof.
  Deze bijzondere plek is beslist een bezoek waard ! Miljoenen kleurrijke bloemen in allerhande formaties smukken het terrein op en het is een ware streling voor ‘t oog.
  Het zonnetje was van de partij en de ipad heeft ononderbroken honderden mooie plaatjes vastgelegd waarvan er enkele tientallen intussen al in Thailand zijn geintroduceerd bij de familie en de kennissen. De lovende commentaar kon uiteraard niet uitblijven…
  Voor herhaling vatbaar !


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website